« Život
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
HEMP EXPO

U San Francisku održana Međunarodna izložba kanabisa

GALERIJA - Što se sve moglo kupiti i razgledati na ovoj izložbi pogledajte u našoj galeriji

(Getty Images)
Više o

marihuana

,

marihuana lijek

,

legalizacija marihuane

Proteklog vikenda u dvorani Cow Palace u Daly Cityju blizu San Francisca u Kaliforniji održan je dvodnevni skup "The International Cannabis and Hemp Expo".

Posjetitelji koji su platili ulaznicu koja je koštala 15 dolara za jedan, a 24 dolara za posjet oba dana izložbe (uz standardni popust za studente i seniore) mogli su slušati predavanja većinom zagovornika legalizacije marihuane, licenciranih prodavatelja marihuane te prodavača raznorazne opreme za uživanje u biljci. Također, mogli su političke rasprave o legalizaciji začiniti s nekoliko zanimljivih koncerata na kojima su nastupili Hypnotic Vibrations, Love Drugs i druge zanimljive skupine.

Također, unutar izložbe bio je postavljen i šator u kojem su stanovnici Kalifornije koji imaju dozvolu za uporabu marihuane u zdravstvene svrhe mogli slobodno pušiti svoj lijek.

Glasači Kalifornije u studenom ove godine odlučit će hoće li država guvernera Schwarzeneggera biti prva američka savezna država koja će legalizirati uzgajanje ograničene količine marihuane za privatnu uporabu.

19.04.2010. 13:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh