« Život
objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana
STVARNO?

U kojim smo godinama najzgodniji?

Pita se, naravno, oba spola, da ne bi bilo zabune i krivog shvaćanja nekih stvari...

Tako vam je to...
Tako vam je to... (Arhiva)
Više o

žene

,

ljepota

,

muškarci

,

godine

Ljepota je u oku promatrača, kažu... naravno, nekima oko zapne puno češće nego za druge, jer to je tako - oko toga se ne treba svađati.

No, ipak se stalno pojavljuju neke ankete koje bi trebale zaključiti tko je zgodan, tko nije, a tko je toliko zgodan/a da se svi okreću za njim/njom... e pa, ovo je jedna od takvih, ali ajde, ipak ima neke logike jer nisu anketirali koja im je točno najzgodnija osoba, nego generalno.

Dakle, nakon anketiranja više od 16.000 pojedinaca u osam različitih zemalja koje su sve upitane u kojoj dobi misle da su muškarci i žene najljepši, podaci su otkrili da je ukupna prosječna dob u kojoj su žene najprivlačnije 28 godina. Nešto starije, prosječna dob u kojoj su sudionici muškarce smatrali najljepšim bila je 32 godine.

Ovo konkretno istraživanje intervjuiralo je sudionike iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Italije, Kanade, Francuske, Australije, Španjolske i Njemačke, i, iznenađujuće, prosječna dob za svaku pojedinu zemlju prilično je varirala od kumulativnog prosjeka.

Na primjer, u U.K. prosječna dob u kojoj se žene smatraju najljepšima bila je pet godina mlađa od prosjeka, 23, dok je dob muškaraca bila samo jednu godinu viša, 33. S druge pak strane, u SAD-u je za žene riječ o dobi od 31 godinu, a 34 za muškarce.

Eto, i to sad znate... pa napravite sve što možete da i vi upadnete u neku takvu priču kao osoba...

19.09.2023. 20:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    20.09.2023. 09:54
    30;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh