« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SEX AND DRUGS AND ...

Još u davna vremena se uzimalo drogu za bolji seks

Marihuanu nisu otkrili hipiji, kako bi se slobodnije mogli seksati, nego su je poznavale još vaše praprabake i možda je prvi puta isprobale upravo svoje prve bračne noći...

Seks uz droge ...
Seks uz droge ... (Arhiva)
Više o

droga

,

seks

,

tantrički seks

,

droga i seks

Službena medicina kao dugoročne posljedice korištenja marihuane navodi sljedeće negativne utjecaje na zdravlje spolnih organa: manja plodnost, erektilna disfunkcija, neuredna menstruacija, manjak spolne požude. Neka istraživanja naglašavaju da negativni učinci na reproduktivne organe nisu trajni.

Tradicionalna indijska medicina – ayurveda – i kada je riječ omarihuani i spolnosti pravi je antipod suvremenoj zapadnoj medicini. Ayurveda naime marihuanu koristi za povećanje uzbuđenosti i libida i protiv impotencije. Muškarci nakon konzumiranja ove opojne tvari imaju duže erekcije, a do ejakulacije dođe kasnije. Kod žena je vlaženje rodnice intenzivnije.

U mističkim tantričkim obredima se pije bhang, koji je u osnovi napitak od mlijeka i marihuane, kome se mogu dodati sladila (med, šećer) i začini (kardamom, cimet isl.). Pomoću bhanga se u tantričkom seksu postižu orgazmi cijelog tijela, kod kojih do ejakulacije i gubitka spolne energije ne dolazi. Tantrički spolni odnos, koji traje i do 8 sati, ima kao cilj prije svega rasplinjavanje ega, do čega dođe prilikom orgazma i koje je stanje najbliže nirvani. Bhang je čini se i u suvremenoj Indiji sveti ljekoviti napitak s magičnim svojstvima, a osim toga ga koriste indijske prostitutke kako bi lakše obavljale svoj posao, kada je stranka ružan i neprivlačan muškarac.

U Srbiji npr. su u 19. stoljeću nevjestama ublažavali bolove prilikom prvog spolnog odnosa s pripravkom naša, koji je sadržavao konoplju i ovčju mast. Od šafrana, šećera i konoplje su na Balkanu prema receptu narodne medicine pripremali i napitak za dječake prije obrezivanja, jer je nakon konzumiranja napitka od konoplje bol bila manja. Sličan se napitak izgleda koristio i za smirivanje plačljive djece.

A muškarci s Balkana koristili su afrodizijak, pripremljen od hašiša, bademovog maslaca, cvjetova ruže i krokosa, začina poput kardamoma i muškatnog oraščića, španjolske kamilice, šećera i meda.

22.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh