« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
RECEPT

Kako postići senzacionalan orgazam

Recept za orgazam koji će vam uzdrmati svaku stanicu tijela je jednostavan - pred kraj trebate usporiti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

savjeti

,

orgazam

,

najbolji orgazam

,

kako postići orgazam

Orgazam je ultimativni cilj svakog muškarca tijekom seksa, kako njegov, tako i onaj koji doživi partnerica, jer muškarci uglavnom ženski orgazam doživljavaju prilično pogrešno - kao dokaz njihove seksualne vještine.

No, bez obzira na tu pogrešnu percepciju, ženama sigurno nije krivo kad ih partner dovede do orgazma, a evo što kažu stručnjaci kako bi to trebalo napraviti da orgazam bude bolji nego ikad, jedan od onih gromovitih, svemirskih koji vas vode na putovanje kroz neka čudna prostranstva ...

Recept je zapravo nevjerojatno jednostavan - kad osjetite da se približavate vrhuncu, umjesto da uprete još jače, usporite i dozvolite orgazmu da stigne sam, neforsirano. 

Istraživanje je pokazalo da na ovaj način i muškarci i žene postižu izuzetno snažne, senzacionalne orgazme. 

Znači, stanite, nastavite vrlo polako i otvorit će vam se neka potpuno nova vrata percepcije ...

21.03.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Mladen
    22.03.2014. 11:52
    Žene lako doživljavaju orgazam u opuštenoj atmosferi . To treba biti zatvoreni prostor u koji sigurno neće netko banuti .Može i vani po lijepom vremenu ali isto mora biti sigurno da neće netko banuti od dvonožaca . Zeke , jeleni , svinje i ptice mogu posmatrati .Predigra ne mora biti duga .Primjetio sam da žene vole da im se trlja organ i da se ne žuri sa penetracijom . Možda sam smiješan ali neke žene su mi rekle da su doživjele dva , tri ili više orgazama . Jedna žena umjetnica mi je rekla da je bilo više od osam i da poslije nije brojala .
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh