« Kazalište
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
NAJAVE

Tvornica lutaka otvara novu sezonu

Sezonu otvaramo 3. listopada u 11 sati, uspješnicom „Životinjsko carstvo-tko se boji straha još" Dore Delbianco i Marija Kovača

Tvornica lutaka kreće u novu sezonu
Tvornica lutaka kreće u novu sezonu (Tvornica lutaka)
Više o

Mario Kovač

,

predstave

,

Dora Delbianco

,

Tvornica lutaka

Vesela družina kazališta Tvornice lutaka od ove subote opet zabavlja zagrebačku djecu i njihove roditelje. Subotnje matineje u 11 sati na sceni Grič okupljalište su svih generacija zbog izrazito zabavnih i poučnih predstava u kojima uživaju svi uzrasti. 

Sezonu otvaramo 3. listopada u 11 sati, uspješnicom „Životinjsko carstvo-tko se boji straha još" Dore Delbianco i Marija Kovača, u kojoj vas čekaju panda Amanda, galeb Stipe, lav Leopold, krokodil Kroko i žirafa Gracija i njihove pustolovine. 

„Nakon prvog desetljeća koje smo obilježili nizom događanja i proslava što smo preživjeli moguće brodolome nezavisnog kazalištarenja, Tvornica Lutaka ulazi u svoju jedanaestu godinu prepuna entuzijazma i novih ideja. Najvažnija vijest je da ćemo ponovo oživjeti svoje sad već legendarne dramske radionice i tako omogućiti talentiranim mališanima da s nama naprave svoje prve kazališne korake, a od nadolazećih premijera, uz neizbježno iznenađenje vezano za božićnu predstavu, istaknuli bi klasik kojeg ćemo se uhvatiti: Crvenkapica braće Grimm kao raspjevani mjuzikl koji žanrovski pokriva sve od ranog rock'n'rolla do hip-hopa, naglasili su ravnatelj Tvornice lutaka, Mario Kovač i osnivačica kazališta Petra Radin.

Posebnu pažnju pridajemo bakama i djedovima kao najvjernijoj pratnji te ih kroz cijeli siječanj 2016. godine darujemo besplatnim ulaznicama. Također ove godine smo priredili i niz kreativnih radionica od kojih nas posebno veseli gastro kazališna radionica Bon ton restorAn-svakom loncu poklopac o kulturi ponašanja u restoranu te pripremi jela u različitim zemljama svijeta, a koju ću voditi s mladom pjevačkom i kulinarskom nadom Mijom Negovetić, najavila je Radin.

U pripremi su i mnoge produkcijske suradnje među kojima i s Husar&Tomčić školom i vrhunskim samoborskim udaraljkaškim ansamblom - Sudar percussion.

Više o svemu na www.tvornicalutaka.hr.

Nadamo se i ove godine punim dvoranama i salvama dječjeg smijeha!

01.10.2015. 09:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh