« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
SAVJETI

Trikovi za korištenje Vibera

Kako sakriti i otvoriti razgovore u Viberu, kako promijeniti PIN i druga jednostavna rješenja koja će vam olakšati rukovanje pametnim telefonom.

Što sve možete
Što sve možete (Arhiva)
Više o

trikovi

,

Viber

,

Rakuten

Viber ima mnoge opcije koje nisu odmah vidljive, ali mogu vam poprilično pomoći kad ga koristite kako treba. Jedan od njih su i skriveni razgovori koje treba prvo pronaći, a zatim se koristiti kako želite.

Sakriveni razgovori čuvaju se u zasebnom odjeljku Vibera, a pristupa im se tajnim PIN-om. Nisu prikazani na vašem redovnom popisu razgovora. Za razliku od poruka koje nestaju, sadržaj vašeg skrivenog razgovora neće nestati.

Obavijesti o skrivenom razgovoru - kad primite novi skriveni razgovor, primit ćete praznu obavijest: Imate novu poruku. Da biste je pročitali, otvorite zaslon za razgovor. U okvir za pretraživanje unesite svoj četveroznamenkasti PIN. Dodirnite razgovor s novom značkom obavijesti.

Otkrijte skriveni razgovor - otvorite razgovor. Otvorite zaslon s informacijama o razgovoru. Na iPhoneu dodirnite ime kontakta i odaberite Informacije o razgovoru ili prijeđite prstom ulijevo. Na Androidu dodirnite gumb više opcija i odaberite Informacije o razgovoru ili prijeđite prstom ulijevo. Odaberite Otkrij ovaj razgovor. Unesite svoj tajni četveroznamenkasti PIN ili skenirajte svoj Touch ID (iPhone). Razgovor će se ponovno pojaviti na vašem popisu razgovora.

Otvorite skriveni razgovor - otvorite zaslon za razgovor. U okvir za pretraživanje unesite svoj četveroznamenkasti PIN. Pogledajte popis skrivenih razgovora i odaberite onaj koji želite otvoriti.

Sakrijte razgovor - skrivanje razgovora sa zaslona s informacijama o razgovoru: Otvorite zaslon za razgovor. Otvorite razgovor koji želite sakriti. Otvorite zaslon s informacijama o razgovoru: Na iPhoneu dodirnite ime kontakta i odaberite Informacije o razgovoru ili prijeđite prstom ulijevo. Na Androidu dodirnite gumb više opcija i odaberite Informacije o razgovoru; ili prijeđite prstom ulijevo. Odaberite Sakrij ovaj razgovor. Kad se to zatraži od vas, postavite svoj četveroznamenkasti tajni PIN (korisnici iPhonea mogu koristiti Touch ID kao svoj PIN). Razgovor je sada skriven.

Sakrijte razgovor sa zaslona Viber Chats - otvorite zaslon za razgovor. Pronađite razgovor koji želite sakriti. Na iPhoneu povucite razgovor ulijevo i dodirnite Sakrij. Na Androidu zadržite razgovor i dodirnite Sakrij. Kad se to zatraži od vas, postavite svoj četveroznamenkasti tajni PIN (korisnici iPhonea mogu koristiti vaš Touch ID kao svoj PIN). Razgovor je sada skriven.

Treba znati trikove... ;)

02.01.2021. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh