« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako imati najorganiziraniji ured?

Jeste li svjesni moći pametnih telefona koji predstavljaju našu svakodnevicu i prvu liniju podrške u obavljanju mnogih zadataka?

Što treba napraviti
Što treba napraviti (Arhiva)
Više o

ured

,

Huawei

Zahvaljujući aplikacijama na našim pametnim telefonima brzo i u hodu rješavamo svakodnevne obveze štedeći tako najvrijednije što imamo, a to je vrijeme.

Ponuda aplikacija u Huawei AppGallery zavidno raste , a osim pregršt globalnih u njoj pronalazimo i mnogo domaćih aplikacija koje će vam pomoći ubrzati ispunjavanje obveza kako biste svoje vrijeme usmjerili na neke druge željene aktivnosti.

Koliko puta vam se dogodilo da ste poželjeli da vam dan traje dulje od 24 sata? Sigurno puno, što je i logično jer uz današnji ubrzani ritam života nerijetko nemamo dovoljno vremena ni za sebe, a ni za one neke osnovne dnevne obveze.

Zapravo, upravo te svakodnevne stvari i obveze koje se moraju odraditi, najčešće oduzimaju dovoljnu količinu vremena da slobodno vrijeme gotovo i ne postoji.

Bilo da se radi o poslovnim ili privatnim zadacima, takav način života dovodi nas u prilično stresne situacije i tako oblikuje našu svakodnevicu.

Banalna stvar kao što je plaćanje računa sigurno vas je bezbroj puta dovelo u situaciju da biste radije pustili da vam ugase struju nego čekali u onom enormnom redu radi plaćanja tog jednog računa.

Red u banci, red u pošti, red auta na cesti i sve se odjednom pretvara u začarani krug koji oduzima ono najvrijednije, a to je naše vlastito vrijeme.

Onda su se pojavili pametni telefoni i aplikacije i onima koji se ne boje prihvatiti sve što nam tehnologija u današnje vrijeme pruža, pomogli, da si doslovno pojednostave život.

Jer na kraju krajeva, vremena se mijenjaju, a nama ne preostaje ništa drugo nego iskoristiti svaku mogućnost za jednostavnije odrađivanje pojedinih stvari u danu kako bismo imali više vremena za druge aktivnosti. Iz tog razloga, velikoj većini je danas nezamislivo krenuti u dan bez svog pametnog telefona koji olakšava svakodnevicu i štedi vrijeme, a tržište je prepuno besplatnih aplikacije koje će ubrzati svaki mogući proces.

Ponuda istih u Huawei AppGallery trgovini kontinuirano raste, a osim globalnih, dostupan je i velik broj domaćih koje će vam uz Petal Search aplikaciju za pretraživanje, sada biti još jednostavnije pronaći i preuzeti na svoj uređaj.

Jednostavno ukucajte ime aplikacije koju tražite u traku za pretragu, a ona će prikazati najrelevantnije rezultate prema vašim željama. Istaknuti će ono što možete preuzeti s Huawei AppGallery trgovine aplikacije, a što instalirati preko službene web stranice.

31.12.2020. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh