« Život
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
SAVJETI :)

Tri stvari koje odrasli trebaju raditi na spojevima

Ovi savjeti možda vas spase od brojnih neuspjeha prije nego pronađete svoga princa ili princezu na bijelom konju.

Kako se vratiti na spojeve?
Kako se vratiti na spojeve? (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

spoj

Prvi spoj je mješavina čarobnog i sumanutog, ludog i nesputanog... kako onaj stvarno prvi, tako i svaki sljedeći prvi s novom osobom, pogotovo kad se dugo vremena niste bavili tim sportom.

Kada ste odrasla osoba odlasci na spojeve puno su drugačiji (i teži) nego kad ste bili mladi - pravila se konstantno mijenjaju a ljudi s godinama i iskustvom postaju sve kompliciraniji.

Stoga, evo tri stvari koje trebate napraviti...

Govorite o sebi - otkrijte tko ste zapravo vi, iskreno i istinito, pa pokušajte ohrabriti i osobu s kojom ste na spoju da priča o sebi. Postavljanje pitanja jedini je pravi način za upoznavanje druge osobe.

Obuzdajte emocije - čak i ako zbog osobe s kojom se viđate u trbuhu imate leptiriće veličine jumbo zrakoplova pazite da srce ne preuzme glavnu riječ. Možda se radi o stvarnom osjećaju a možda samo o trenutku inspiracije, samo vrijeme će pokazati.

Upoznajte obitelj - naučit ćete puno stvari o osobi s kojom se viđate, a upoznavanje obitelji može vam pomoći i da vidite u što ste se zapravo uvalili. Kada se vjenčate s nekom osobom u paketu dobivate i njegovu/njezinu obitelj, stoga se pobrinite da se svi međusobno dobro slažete (ili barem tolerirate).

02.05.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh