« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Tri stvari koje jednostavno morate napraviti u životu

Suočavanje s unutarnjim demonima prvi je preduvjet da bi u životu uspjeli postići streću, a evo koje tri stvari obavezno morate napraviti

Napravite ove tri stvari i sreća vas neće zaobići :)
Napravite ove tri stvari i sreća vas neće zaobići :) (Arhiva)
Više o

sreća

,

suočavanje

,

unutarnji demoni

Sreća je ponekad neuhvatljiva, kažu ljudi, a kad bi ste imali priliku porazgovarati otvoreno s njima shvatili biste da je osnovni problem u tome što se nisu imali snage suočiti sa svojim unutarnjim demonima i pobijediti ih. 

No, ako uspijete napraviti ove tri stvari, gotovo da možemo garantirati da će vam sreća ući u život - pokušajte, najgore što vam se može dogoditi je da shvatite što vas zapravo koči u životu.

Morate krenuti dalje nakon nekog lošeg događaja u životu - prekida veze koja je izgledala vječna, smrti bliske osobe ... Ljudi vole poznato, nepoznato ih plaši i uvijek će se radije povući u sebe i izgraditi poznati svijet nego se izložiti promjenama. Stanite pred sebe i riješite se takvog razmišljanja, pred vama stoji samo budućnost, a bilo bi bolje za vas da je dobra.

Jednako tako, morate voljeti - to je jedna od osnovnih ljudskih potreba i ako je ne zadovoljite, sigurno nećete biti sretni. Strah od neuzvraćene ljubavi je snažan, no samo oni koji ga mogu pobijediti na kraju dosegnu sreću u ljubavi.

I da, morate naći vremena za stvari koje vas ispunjavaju i koje volite. Vrijeme prolazi, a ako ne uzmete stvari u svoje ruke i dalje će vam curiti kroz prste poput pijeska. Takvo ponašanje učinit će od vas ogorčenu i ljutu osobu, a takve emocije stvarno ne trebate u životu. 

25.04.2015. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh