« Život
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
KRIZA?

Tri savjeta za spašavanje veze

Ako vam se čini da vam je veza u krizi, vjerojatno ste u pravu, pa ne bi bilo loše primjeniti ova tri savjeta kako bi se stvari vratile u normalu

Iznenadni zagrljaji uvijek pale
Iznenadni zagrljaji uvijek pale (DeviantArt)
Više o

problemi

,

savjeti

,

veza

Kriza će prije ili kasnije doći u svakoj vezi, nemojte vjerovati da ste baš vi ta iznimka koja će potvrditi pravilo, a kad se to stvarno i dogodi, dobro je biti spreman i imati par aduta u rukavu koji će stvar vratiti na pravi kolosijek.

>> Riječi koje spašavaju vezu >>

Prva stvar koju možete napraviti je ostaviti partneru malu ljubavnu poruku. Nije važno što točno piše, niti je li to na komadiću papira istrgnutog iz rokovnika, ružem napisano na ogledalu u kupaonici ili na hladnjaku. Glavno je da je negdje, jer bilježenje pozitivnih osjećaja donosi veće zadovoljstvo u vezi, pokazala su istraživanja.

>> Žene češće krive partnera za probleme u vezi >>

Drugo, morate imati pozitivan stav prema vezi. Obećajte sami sebi da nećete reagirati impulzivno na partnerove prigovore, biti negativni, pesimistični i prigovarati. I da, držite se odluke.

>> Kratak vodič za kvalitetno svađanje u ljubavnoj vezi >>

Za kraj, potrudite se pokazati nježnost prema partneru na neočekivanom mjestu ili u neočekivanom trenutku. Zagrljaj će biti dovoljan - dokazano je da 20 sekundi grljenja usporava puls, snižava tlak i potiče izlučivanje oksitocina, hormona ugode.

I to je to. Isprobajte, sigurno radi.

11.03.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh