« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
EHHH...

Tri navike koje imaju samo radoholičari

Jeste li radoholičar? Radite svugdje i uvijek, stalno nervozno provjeravate mobitel i mailove, ne možete se upustiti čak i na godišnjem?

Radite li uvijek i svugdje
Radite li uvijek i svugdje (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

radoholičar

,

psiha

Radoholičari čak i svoje slobodno vrijeme provode radeći, a i osjećaju krivnju ako svakodnevno ne ostaju duže na poslu.

Znanstvenici napominju kako ovisnost o poslu postaje, iz dana u dan, sve izraženija jer više ne postoji jasna granica između doma i ureda.

Evo koje navike mogu otkriti jeste li zaista radoholičar:

>> Otkrijte jeste li radoholičar >>

Posao na prvom mjestu - ako ste odbili posjetiti baku za 90. rođendan ili ste najboljem prijatelju napisali da ne dolazite na njegovo vjenčanje zbog posla, to bi mogao biti signal da ste radoholičar ili da nikako ne znate uskladiti posao s privatnim životom.

Posao vam je stalno na pameti - dođete kući s posla i neko vam postavi pitanje o vašem danu, a vi jednostavno ne prestajte pričati o danu provedenom u uredu.

>> Izgleda da je dobro biti radoholičar >>

Radite vikendima - vikendi su posebno važni dani za one koji rade od ponedjeljka do petka, a rad vikendom ne mora biti uvijek znak da je netko radoholičar jer neka radna mjesta zahtjevaju i rad subotom. Ipak, ako sami odlučite svaki vikend koji bi vam trebao biti slobodan provesti u poslu umjesto se družiti s obitelji i prijateljima, to može otkriti da malo previše ulažete u posao.

20.11.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh