« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Tri namirnice za modernog muškarca

Sve veći broj današnjih muškaraca u odrastanju odbija svoj život bazirati na samo generaciju starijim stereotipnim idejama mačizma i muškosti

Moderan muškarac pazi i na hranu
Moderan muškarac pazi i na hranu (Arhiva)
Više o

ljubičasta

,

moderan muškarac

,

craft pivo

,

voćna voda

Svijet se danas mijenja brzo. Mnoge moderne ideje i principi sve su kraćega roka trajanja te zauvijek zastarijevaju. Moderan muškarac mijenja se sa svijetom oko sebe. Evoluira u nešto bolje i kvalitetnije.  To je njegov temeljni sadržaj.

Neke od tih ideja i principa vezani su i uz pravila ponašanja gospodina, muškarca, odnosno kako se to čovjek mora ponašati da bi bio pravi muškarac, gospodin, odnosno uzoriti član nekog društva.

Tko je moderan muškarac?

Sve veći broj današnjih muškaraca u odrastanju odbija svoj život bazirati na samo generaciju starijim stereotipnim idejama mačizma i muškosti. Današnji moderni muškarci skloniji su nježnosti, osjetljiviji su te se razvijaju emotivno i duhovno.

To utječe na način kako se odijevamo, kako međusobno komuniciramo te kako i što naposljetku jedemo i pijemo.

Današnji moderan muškarac daje prednost kvaliteti i zdravlju, a kad je u pitanju odabir dnevnih namirnica. Zanimljivo je kako proizvodi koji su samo jednu generaciju prije nas predstavljali određeni neželjeni puno jednostavniji dio društva, danas predstavlja jedno fino i profinjeno društvance.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

07.06.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh