« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
UPS!

Trećina parova starijih od 50 seksa se jednom godišnje

U najvećem broju slučajeva radi se o, pogađate, godišnjici braka, a niti dvadeset posto parova u tim godinama seksa se jednom tjedno

Pedesete su prilično kritične
Pedesete su prilično kritične (Arhiva)
Više o

seks

,

parovi

,

pedesete

Seks u srednjim godinama je sjajna stvar jer su žene svjesne svog tijela i znaju uživati u njemu,  a muškarci još uvijek imaju dovoljno libida za zadovoljavanje svih potreba ... no, je li to baš tako?

Čak i da je, velik broj ljudi to ne koristi ni u tragovima, jer je cijeli niz istraživanja pokazao da preko 34 posto parova starijih od pedeset godina seksu ne pridaje gotovo nikakvu važnost - naime, seksaju se jednom godinšnje. 

Naravno, nezadovoljni su svojim seksualnim životom, no problem je u tome što uopće ne žele o tome razgovarati ni sa kim, pa niti sa svojim partnerom. 

Moderno vrijeme donosi i nove običaje, pa tu na scenu stupa svemoćni dr. Google, jer se upravo na internetu traže savjeti za spas seksualnog života, a muškarcu su u tome čak dvostruko aktivniji od žena. 

No, kako su istraživanja pokazala da su rečenice s početka članka točne, zapravo ne bi trebalo gubiti vrijeme tražeći savjete, nego se baciti na posao ...

03.02.2014. 21:48:47
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    peder
    04.02.2014. 12:04
    pederi to rade češće.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh