« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
BUCI BUCI

Trbušine kojih se lako riješiti

Ako imate štogod viška oko trbuha, da sad ne mjerimo koliko, sigurno je vrijeme da se to smanji, a možda i potpuno nestane. Evo kako ...

Da, i ovo se može skinuti
Da, i ovo se može skinuti (Arhiva)
Više o

pivski trbuh

,

trbuh

,

vježbe za trbuh

,

skidanje trbuha

Počeo vas je smetati šlauf oko trbuha i više se ne šalite da vam služi za lakše plutanje po vodi? Prije nego što se odlučite za drastične dijete, pokušajte primjeniti neki od ovih savjeta. 

Ako imate prilično čvrst oveći trbuh, taj je najvjerojatnije uzrokovan stresom. Kortizol, hormon stresa ujedno uzrokuje i nakupljanje masnog tkiva na donjem dijelu trbuha. Nemojte preskakati obroke i jesti brzu hranu.

Kad vam trbuh visi kao probušena guma, sigurno previše sjedite u uredu i kod kuće, jedete tjesteninu, bijeli kruh i šećer.Dovoljno je izbaciti alkohol i gazirane sokove, smanjiti unos kruha i raditi trbušnjake.

Napuhani trbuh obično je ujutro ravniji, a tijekom dana je sve veći i primjetniji. Razlog tome je loša probava, pa takve trbuhe obično imaju mršaviji ljudi. Uz to, on je posljedica toksina i namirnica na koje ste alergični, pa pripazite na to što vam je u tanjuru i sve će biti u redu.

Nizak trbuh čest kod vitkih i mršavih ljudi i njega je najteže izgubiti jer je posljedica jednolične prehrane. Ako postoji puno toga što ne volite jesti, budite kreativniji, uvrstite više povrća i voća i imat ćete uspjeha. 

17.12.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh