« Seks
objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana
HE HE

Trava i seks - ženama je to super

Žene koje su koristile marihuanu prije seksualnog odnosa imale intenzivnije orgazme od onih koje nisu

Travica i seks...
Travica i seks... (Wikipedia)
Više o

trava

,

kanabis

,

seks

,

žene

Droge i seks... fali još samo rock'n'roll i eto ti moderne Sodome i Gomore, barem su tako mislili naši djedovi i bake. No, ako pitate stručnjake, marihuana ide ruku pod ruku sa ženama i seksom, jer ima izuzetno pozitivan utjecaj na najvažniju stvar koja obično nedostaje - ženski orgazam

"Otkrili smo da kanabis pojačava seksualnu želju i intenzivira zadovoljstvo", kaže seksualna terapeutkinja i voditeljca studije dr. Becky K. Lynn sa Sveučilišta St. Louis. Znanstvenici su obradili podatke 373 osobe koje su od ožujka 2016. do veljače 2017. boravile u Klinici za seksualno zdravlje, u kojoj radi dr. Lynn.

Kao liječnicu specijaliziranu za seksualne probleme žena, poput niskog libida, bolnih spolnih odnosa i problema s orgazmima, Lynn je posebno zanimalo što njezine pacijentice imaju reći o kanabisu. 

"Primijetila sam da žene dolaze k meni sa seksualnim problemima i tijekom razgovora, kada im postavim potpitanje o kanabisu, kažu: 'O ,da! Kada pušim marihuanu, seks je bolji' Jedna pacijentica probala je lubrikant na bazi kanabisa i to mi je pobudilo dodatni interes te smo proveli istraživanje"; kaže dr. Lynn.

Od 373 pacijentice, njih 127 koristi marihuanu te su one sudjelovale u istraživanju. Pokazalo se da su one koje su koristile marihuanu prije seksualnog odnosa imale intenzivnije orgazme od onih koje nisu. Njih 68,5 posto reklo je da im je seks puno bolji pod utjecajem kanabisa. 60,6 posto reklo ih je da tada imaju jaču seksualnu želju, a njih 52,8 posto imaju jače orgazme. 

Liječnica dodaje kako je ovo zaista malena studija, no jedna od rijetkih na temu utjecaja marihuane na seksualno zadovoljstvo kod žena. 

19.03.2019. 21:39:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    20.03.2019. 10:10
    tko se može sexat napušen
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh