« Seks
objavljeno prije 5 godina
EHHH...

Neobičan razlog muških problema u krevetu

Udisanje otrovnih čestica može izazvati upalu krvnih žila zbog čega će u genitalnom djelu izostati kisika što, naravno, utječe na muškarčevu uzbuđenost

A čisti zrak? :)
A čisti zrak? :) (Arhiva)
Više o

zagađenje zraka

,

erektilna disfunkcija

Zagađenje zraka može utjecati na na muškarčeve sposobnosti u krevetu, upozorili su znanstvenici. Naime, novo je istraživanje pokazalo kako je izloženost toksičnim automobilskim parama povezana s češćom pojavom erektilne disfunkcije. 

Znanstvenici vjeruju kako udisanje otrovnih čestica može izazvati upalu krvnih žila zbog čega će u genitalnom djelu izostati kisika što, naravno, utječe na muškarčevu uzbuđenost. (FOTO: Pixabay) 

Prije dvije je godine provedeno još jedno istraživanje toga tipa u koje je bilo usključeno 400 muškaraca izloženih toksičnim parama, a rezultati su pokazali da su imali 15% veće šanse od mogućih "nemogućnosti" kada je u pitanju seks. 

"Naši su rezultati podignuli razinu brige o dugoročnom izlaganju ispušnih plinova u razvoju erektilne disfunkcije", poručili su znanstvenici koji su radili na toj studiji, piše Daily Mail. 

U Ujedinjenom Kraljevstvu čak jedan od deset muškaraca pati od ovog problema, a smatra se kako je čak više od jedne trećine njih obolilo upravo zbog toksičnih para. 


21.03.2019. 21:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.03.2019. 09:53
    godine su najveci problem
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh