« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
HUMANOID TOUR

Tokio Hotel sviraju u Beogradu, osvojite ulaznice

Jedan od najpopularnijih tinejdžerskih bendova 28. ožujka svirat će u Areni Beograd

(Getty Images)
Više o

koncerti

,

Tokio Hotel

,

arena beograd

,

nagradna igra

,

Humanoid

,

Tokio Hotel ulaznice

Njemačka teenage atrakcija Tokio Hotel održat će koncert u Areni Beograd, 28. ožujka 2010. godine, u sklopu Humanoid svjetske turneje na kojoj bend promovira istoimeni album.

Nakon otkazivanja koncerta koji je trebao biti u Zagrebu, MTV i Arena Beograd odlučili su pokušati ispuniti želju obožavatelja ovog benda i na pregovorima s njihovim menadžmentom uspjeli su osigurati da Tokio Hotel ipak nastupi u regiji.

Iako je Humanoid tek drugi album ove grupe na engleskom jeziku, Tokio Hotel su za milijune obožavatelja širom svijeta već postali ikone. Do sada imaju deset platinastih izdanja, četiri singla koji su ih doveli do prvog mjesta i rasprodanih arena i koncertnih dvorana širom Europe.

Tokio Hotel je do sada prodao preko 5 milijuna albuma samo u Njemačkoj, imaju četiri singla i tri albuma koji su bili na prvom mjestu različitih top ljestvica.

Tokio Hotel se na glazbenoj sceni pojavio 2005. godine i ubrzo stekao naziv najuspješnijeg  njemačkog benda mlađe generacije. Njihov prvi singl, Durch den Monsun (Through the Monsoon), brzo je osvojio top ljestvice, a s drugim singlom Schrei (Scream) dolaze do petog mjesta njemačke top ljestvice singlova. 19. rujna 2005. godine objavljuju debi album Schrei, koji u Njemačkoj dostigao platinastu tiražu i prodan je u više od 200.000 kopija.

S drugim albumom, Zimmer 483 (Room 483), koji je objavljen 2007. godine, bend širi svoju popularnost u Europi da bi svjetsku popularnost stekli prvim albumom na engleskom jeziku Scream koji je objavljen 4. lipnja 2007. godine.

Od tog trenutka bend uspijeva rasprodati koncerte širom Europe za samo nekoliko minuta. Njihova popularnost u Francuskoj eksplodirala je, pa su od nastupa u klubovima za 500 ljudi dospjeli do koncerta ispred Eiffelovog tornja za 500.000 ljudi! Uskoro postaju i prvi njemački bend koji će dospjeti do 1. mjesta službene ljestvice singlova u Izraelu.

Osvojite 2x2 ulaznice za koncert Tokio Hotela u Beogradu!!!

Tokio Hotel je prvi njemački bend koji je osvojio MTV VMA i MTV Latin America nagrade, a za svoj prvi album na engleskom (Scream) osvojili su i prvi MTV Europe Music Award. Osim toga dobitnici su brojnih nagrada tinejdžerskih časopisa i televizijskih emisija, među kojima su: nagrade Viva Comet za najbolji bend i najbolji glazbeni spot, Bravo nagrada za najbolji rock bend, Echo nagrada za najbolji glazbeni spot i mnoge druge. Bend čine blizanci Bill i Tom Kaulitz (vokal i gitara), Georg Listing (bas gitara) i Gustav Schäfer (bubnjevi).

16.03.2010. 14:53:35
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jezichawa
    16.03.2010. 20:32
    Bogu hvala, nisu poslije svega zaobišli Balkan!!!! :D
    Hvala na nagradnoj igri! <3
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh