« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
MASTERCLASS

Slavni rock gitarist Phil Hilborne održat će radionicu u Zagrebu

Glavna nagrada za pobjednika gitarističkog online natjecanja je gitara marke Paul Reed Smith

(Facebook)
Više o

Boogaloo

,

zagreb-info

,

gitara

,

Phil Hilbourne

,

tečaj gitare

,

sviranje gitare

,

Masterclass

Phil Hilbourne dolazi u Hrvatsku kao član žirija za prvo online natjecanje rock gitarista pa će to vrijeme iskoristiti kako bi održao i Masterclass.

Organizatori Master-a 2010. su se potrudili okupiti što bolji Masterclass žiri koji će odlučivati o pobjedniku. Natjecanje je otvoreno do 4. travnja, dok će pobjednik biti proglašen na velikoj koncertnoj završnici 22. travnja u klubu Boogaloo.

Dan kasnije, Phil Hilborne će održati Masterclass za sve zainteresirane s ciljem da u interakciji s polaznicima prenese svoje bogato iskustvo rock gitarista.

Naime, Phil je u svojoj bogatoj karijeri svirao s nekima od najvećih glazbenika i gitaista svih vremena kao što su Iron Maiden, Deep Purple, Whitesnake, Les Paul, Bruce Dickinson, Ian Paice, Queen, Martin Taylor ...

Trenutno je angažiran kao konzultant nekih od najvećih svjetskih magazina za svirače gitara.
Inače, glavna nagrada za pobjednika gitarističkog online natjecanja je gitara marke Paul Reed Smith.

Prijavite se!

Za prijavu na natjecanje ne postoji ograničenja. MASTER2010 je natjecanje otvoreno za sve uzraste i nivoe sviranja gitare. Dovoljno je snimiti video clip dužine između 60 i 180 sekundi, na kojemu se vidi i čuje tko što zna, postaviti ga na YouTube i s kratkom biografijom poslati link na portal MIXER.HR na adresu master2010@mixer.com.hr.

16.03.2010. 14:39:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh