« Stand up
objavljeno prije 13 godina

Tjedni program Studija smijeha 20. - 26. lipnja

Uz uobičajene večeri, ima i one man show Šarića, tematska filmska večer i otvaranje ljetne pozornice Studija smijeha

Show bez premca u Studiju smijeha
Show bez premca u Studiju smijeha (Studio smijeha)
Više o

Ivan Šarić

,

zagreb-info

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

Studio smijeha

Standardno sjajan program Studija smijeha ovoga tjedna započinje zadnjim kvalifikacijama za Open mic, utorak je opet oteo Ivan Šarić, srijeda i četvrtak rezervirani su za novu i staru postavu, petak donosi tematsku večer posvećenu filmu, subota je za muške i žene koje slučajno žele doći, a u nedjelju se otvara ljetna pozornica.

20.06. u 20.30h "I hate Mondays open mic night" - zadnje kvalifikacije ove sezone!

Open Mic Night pod imenom "I hate Mondays" je večer gdje se već 5. sezonu rađaju komičari. Večer otvorena svima koji žele svojih 7 minuta na pozornici tako da dođite, nasmijte se i podržite nove mlade nade! Posebne prijave nema, dovoljno je da dođete barem pola sata prije početka programa i javite se voditelju večeri.

Voditelj večeri: Aleks Curać-Šarić. Ulaz je BESPLATAN!

21.06. u 20.30h Ivan Šarić - One Man show! 3. put!

S obzirom da su prve dvije predstave rasprodane prije nego li smo objavili event, evo novog eventa i novog datuma! Jedan od najboljih, najsmješnijih, najljepših i najpametnijih stand up komičara na svijetu nije mogao nastupiti 07.06. i zato smo taj utorak prepustili Ivanu Šariću! Be there!

Cijena ulaznice: 25kn. Besplatne Vedrini grickalice na stolovima!

Rezervacije ulaznica: 01/ 5588 980 i 099 7980 076 i ulaznice@studiosmijeha.hr

22.06. u 20.30h Nova postava - zadnji izlaz s novim tekstom ove sezone!

S obzirom da se svaki mjesec piše i izvodi novi tekst ovu srijedu vrijeme je za zadnju izvedbu teksta za lipanj! Isporbali su ga do sada tri puta u mjesecu i svi koji su bili u dvorani oduševljeno su prihvatili nove fore. Nova postava stand up comedy scene već par mjeseci dokazuje da su odličan dodatak novom comedy klubu popunivši dvoranu do zadnjeg mjesta.

Pred vas sa novim forama ovu srijedu izletavaju:
Teo Ostarčević, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović i voditelj Joža Vrban.

Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost istu večer osvojiti NIVEA poklon paket u iznosu od 300 kn, te Vedrini vrećicu sa raznim grikalicama.

Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama :) Rezervirajte svoja mjesta već danas na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076 ili 01 5588 980

Ulaz je 25kn.

23.06. Četvrtak u 20.30h - Stalna postava - zadnji izlaz s novim tekstom ove sezone!

Zadnji mjesec sezone, a komičari nisu cijeli mjesec pikali po best ofu, nego su i u šesti mjesec ušli s novim forama koje su pripremili za vas i koje su fenomenalno prošle prva tri četvrtka podmazane pozitivom publike u dvorani.

Stand up comedy večer koja diže raspoloženje, komičari koji nasmijavaju, atmosfera koja podiže, sve je to četvrtak, ali riječi nisu dovoljan opis doživljaja uživo. Dođite i uvjerite se zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25kn ikad.

Izvođači: Goran Furjan, Tihomir Paravina, Vlatko Štampar i Marina Orsag.
Gost: Andrea Andrassy. Voditelj programa: Aleks Curać-Šarić.

Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost istu večer osvojiti NIVEA poklon paket u iznosu od 300 kn, te Vedrini vrećicu sa raznim grikalicama.

Cijena ulaznice: 25kn. Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama. Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076 ili 01 5588 980.

24.06. Petak u 20.30h - TV/FILM - tematska stand up comedy večer!

Kako se bliži kraj sezone tako i Studio za vas ima tematske večeri. Ovaj petak na redu je TV/FILM i samo ime vam sve govori. Pričat će se o filmovima, serijama, reklamama i svim ostalim sranjima s kojima nas truju preko televizijskih ekrana.

Voditelj programa: Aleks Curać Šarić

Nastupaju: Goran Furjan, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Tihomir Paravina, Mirko Fabris Krav i gosti iznenađenja.

Cijena ulaznice: 25kn. Besplatne Vedrini grickalice na stolovima!

Rezervacije ulaznica: 01/ 5588 980 i 099 7980 076 i ulaznice@studiosmijeha.hr

25.06. SUBOTA:

16h do 19h - MAKEaSTEP - connecting students from Zagreb and Belgrade

Izložba 30 fotografija/slika Beograda, studenata Beogradske Likovne akademije + 15 slika/fotografija studenata Zagrebačke likovne akademije.

Upad besplatan!

20.30h do 22h - MEN ONLY Stand up comedy show!

Dragi muškarci i žene koje žele biti u publici,

Ovi dečki već su pokazali svoje umijeće nasmijavanja, a sad vas očekuju sa svojim best of forama o muško ženskim odnosima i sličnim stvarima. Dođite i vidite kako muški mozak vidi stvari koje muče žene.

Pred vas sa svojim best of muškim forama izaći će:
Aleks Curać Šarić, Goran Furjan, Vlatko Štampar i Tihomir Paravina.

Cijena ulaznice: 25kn

Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost osvajanja NIVEA poklon paketa u vrijednosti od 300 kn. Rezervacije ulaznica: 01/ 5588 980 i 099 7980 076 i ulaznice@studiosmijeha.hr.

23h do 04h - MAKEaSTEP Party

DJ Filip Motovunski, D-Jemo.Č, Aeon(cfsn)/Rea Tas.

Upad 20kn.

26.06. Nedjelja u 14h - Otvaranje ljetne scene Studija Smijeha - MAKEaSTEP GRAFFITI JAM uz NARGILA BAR! 

Graffiteri - Lunar, Binome, Phorce iz Zg + studenti iz Bg. Nargila corner King Size Head shopa, cuga po blesavim cijenama i cjelodnevni chill out! Vidimo se!

Upad besplatan!

19.06.2011. 16:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh