« Stand up
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
STAND UP

Tin Vodopivec s "Ozbiljnim glupostima" u pohodu na Balkan

Pogled iz udobnog naslonjača trebao bi poslužiti kao poziv gledateljima da si ovo iskustvo prepuno smijeha priušte i uživo

Tin Vodopivec kreće dalje
Tin Vodopivec kreće dalje (Arhiva)
Više o

stand up komedija

,

Tin Vodopivec

,

Ozbiljne gluposti

Najprodorniji slovenski stand-up komičar prošlog desetljeća, koji je osim domaćih oduševljavao i brojne svjetske pozornice, ove se jeseni stanovnicima nekadašnje zajedničke države predstavlja sa vrlo posebnim projektom. 

Tin Vodopivec je u ponedjeljak, 17. kolovoza, premijerno predstavio svoj prvi "comedy special" pod nazivom "Ozbiljne gluposti" koji je na hrvatskom jeziku nedavno snimio u zagrebačkom 'Studiju smijeha'.

Kako je zapravo pala odluka, da se nakon Londona, Los Angelesa, Seattlea, Pariza, Budimpešte i brojnih drugih prijestolnica komedije, ovoga puta intenzivno usmjeri na domaću regiju u kojoj stand-up komedija doživljava tek svoje proljeće?

"U Zagrebu sam prvi put nastupio u studenom 2008. godine i sjećam se kako sam nervozno sjedio u toaletu kluba i razmišljao je li ovo možda pucanj u prazno! Ipak, kroz godine se broj nastupa po Balkanu počeo povećavati, odaziv publike je uvijek bio odličan i tako se zapravo i rodila želja da se videom još bolje predstavim toj publici." - tako svoju ideju o osvajanju Balkana doživljava simpatični komičar koji smatra da, bez sumnje, ima najbolji posao na svijetu.

Polusatni comedy special "Ozbiljne gluposti" moguće je pogledati putem kanala YouTube i na taj je način dostupan svim ljubiteljima stand up komedije. Iza toga također stoji i Tinova brojna ekipa iz koje se, po značaju i predanosti, izdvaja još jedan slovenski komičar, Jernej Celec, koji je bio zadužen za režiju "Ozbiljnih gluposti".

Pogled iz udobnog naslonjača trebao bi poslužiti kao poziv gledateljima da si ovo iskustvo prepuno smijeha priušte i uživo. Tin se uskoro sprema na turneju "Good times comedy tour" na području Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. "Želja mi je ovom turnejom nasmijati što veći broj ljudi i pored toga odlično se zabaviti. Iznimno me veseli što ću opet putovati državama bivše „Juge" i družiti se s odličnim komičarima, uz koje me posljednjih godina vežu nezaboravna iskustva." - dodaje Tin.

Tin Vodopivec tako ove jeseni dolazi u Zagreb, Beograd, Sarajevo i brojne druge gradove. Dakle, bit će puno prilika da se ovog komičara, koji iznova dokazuje da ne poznaje jezične barijere, vidi na još jednom njegovom izvrsnom stand-up putovanju. Do tada je pravi recept za smijeh kanal YouTube i ključne riječi "Ozbiljne gluposti".

31.08.2015. 12:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh