« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
EHHH...

The Musical Man otkazan na pet dana

Brodvejsko uprizorenje filma "The Music Man", najnoviji mjuzikl za kojim vlada prava pomama, u utorak je otkazano na pet dana, pošto se doznalo da je glavna zvijezda mjuzikla, Hugh Jackman pozitivan na covid.

Dobio koronu...
Dobio koronu... (Arhiva)
Više o

Hugh Jackman

,

The Musical Man

Hugh Jackman je na Twitteru objavio da je pozitivan na covid, da ima samo blage simptome, poput curenja nosa i grebanja u grlu te da će se, čim ozdravi, vratiti na pozornicu.

Producenti su objavili da se sve izvedbe mjuzikla otkazuju do 1. siječnja.

I na Instagramu je 53-godišnji glumac objavio post u kojemu obožavatelje obavještava o svojem zdravstvenom stanju.

"Samo želim da to čujete od mene. Pozitivan sam na testu za covid. Imam blage simptome i veselim se što ću se ubrzo vratiti na pozornicu. Šaljem vam ljubav i želim sretnu i zdravu novu godinu", napisao je.

Početkom prosinca objavio je da je primio booster dozu cjepiva, a Sutton Foester, glumica i Jackmanova partnerica u 'The Music Manu' prošli je tjedan objavila da je i ona pozitivna na covid-19.

Producenti vjeruju da bi Foster u predstavi mogla nastupiti već 2. siječnja, no Jackson će, čini se, morati pričekati do 6. siječnja.

'The Music Man' je posljednja u nizu brodvejskih predstava koje su zbog bolesti izvođača uslijed zaraze koronavirusom otkazane.

Među njima su 'Hamilton, 'Kralj lavova' i 'Aladdin, čiji su producenti bili primorani otkazati predstave u posljednja dva tjedna s obzirom na to da je virus već bjesnio gradom unatoč obvezi cijepljenja za glumce, tehničku i pomoćnu ekipu i publiku.

Neke su se predstave ove godine u potpunosti ugasile. Jedna od njih je legendarni blagdanski show u kojemu nastupa ansambl preciznog plesa poznat pod nazivom 'Rockettes' i ove godine slavi 75 godina, a prikazuje se u raskošnoj njujorškoj dvorani Radio City Music Halla.

Održavanje popularnih mjuzikla "Jagged Little Pill" i "Ain't Too Proud" otkazano je tjednima prije nego što je planirana produkcija zbog slučajeva zaraze koronavirusom i spore prodaje ulaznica tijekom uobičajeno užurbane blagdanske sezone.

Nalet zaraze novim sojem koronavirusa, omikronom nije mogao doći u gore vrijeme za Broadway, koji je ponovno počeo s radom tek u rujnu nakon 18-mjesečnog 'lockdowna' zbog pandemije.

Siječanj i veljača tradicionalno su najslabiji mjeseci kada je posrijedi privlačenje publike u brodvejske dvorane, a velikim su mjuziklima potrebne popunjene dvorane da bi ostvarili prihod.

"Music Man" se trenutačno prikazuje u pretprogramu, a službena premijera zakazana je za 10. veljače.

Potražnja za ulaznicama je već velika unatoč službeno najvišoj cijeni od 699 dolara po ulaznici. Na crnome internetskom tržištu karte se navodno prodaju i za više od 2000 dolara.

09.01.2022. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh