« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
POČINJE

The Garden Zadar otvara novu sezonu od 23. do 25. svibnja

The Garden Festival ekipa je svoj dom u Zadru preuredila i dala mu novo ruho za novo ljeto uz obnovljeni cocktail bar

The Garden Zadar otvara sezonu
The Garden Zadar otvara sezonu (The Garden Zadar)
Više o

The Garden Festival

,

The Garden Zadar bar

,

otvaranje sezone

Prekrasna otvorena terasa The Garden Zadar bara ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca koje plešu po valovima Jadranskog mora, a svakog ljeta nezaobilazna je postaja za uživanje. Otvorenje nove sezone i 11. rođendan The Garden Zadar slavi od 23. do 25. svibnja uz mnogo glazbe i druženja.

The Garden Festival ekipa je svoj dom u Zadru preuredila i dala mu novo ruho za novo ljeto uz obnovljeni cocktail bar, a dugi vikend otvorenja slavi ulazak u novu sezonu. Uz to naravno ide odlična zvučna kulisa i dobar provod za koji su zaduženi Jamie Tiller, Bobby Beige, Mate Kokić i Nick Colgan. Porinuće broda Arbiana dovoljan je razlog za zabavu na brodu koja će obilježiti kraj slavljeničkog vikenda u baru The Garden Zadar.

U petak, 23. svibnja, od 20 sati očekuje vas večer uz šampanjac, koktele i kanape. Za glazbu brinu Jamie Tiller i Bobby Beige. Subota, 24. svibnja, je u znaku vina i vinila. Već od 10 do 12 sati možete uživati u jazzu, a od 20 sati za večernju glazbu su zaduženi Jamie Tiller i Bobby Beige te Mate Kokić. U nedjelju, 25. svibnja, glazba počinje već od 15 sati, a u 18:30 na rasporedu je ukrcavanje na brod Arbiana kada sa zadarske rive zabava kreće prema moru. Vikend otvorenja završava od 22:30 na mjestu gdje je sve počelo, a trojcu se u baru priključuje Nick Colgan.

Ulaz za sve večeri u baru The Garden Zadar je slobodan. Zabava na brodu Arbiana se plaća 70 kuna, a ulaznice možete nabaviti na šanku The Garden Zadar bara.

Jamie Tiller je trenutno u Amsterdamu gdje čini jednu trećinu etikete Music From Memory (ali surađuje i s Redlight Records) koja je omogućila da neki od zaboravljenih glazbenih bisera dobiju drugu priliku. U svojim setovima Jamie miješa razne utjecaje, od afričkih elektronskih ritmova preko talijanskih pop hitova do japanskog synth popa 80-tih koji zvuči kao najbolja plesna glazba koju ste čuli. 

Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala. Domaćin je svakako i Zadranin Mate Kokić koji će se priključiti ekipi iza pulta. Još jedan čuvar dobrog zvuka je Nick Colgan, osnivač The Garden Festivala, koji će vas izmamiti na plesni podij.

Facebook događaja

05.05.2014. 14:14:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Jako dobro
    27.05.2014. 10:25
    Boat party je bio odličan ! Već 11 sezona Gardena u Zadru :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh