« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Indie Cindy, novi album Pixiesa u prodaji

Pixiesi će u sklopu turneje posjetiti i Zagreb - nastupit će na ovogodišnjem INmusic Festivalu koji će se održati na Jarunu, 23. - 25. 6. 2014.

Prvi album nakon više od 20 godina
Prvi album nakon više od 20 godina (Menart)
Više o

novi album

,

Pixies

,

Indie Cindy

U prodaji je Indie Cindy (Pixiesmusic/Matrix/Menart), dugoočekivani album Pixiesa, odnosno njihov prvi studijski album izdan nakon više od 20 godina! Posljednji album Trompe le Monde objavljen je 1991. O snimanju albuma su, kažu, počeli razgovarati prije četiri godine:

Nova glazba se činila kao nešto što moramo učiniti, nismo mogli nastaviti izlaziti i biti na turnejama bez nečeg novog. Tako je razgovor prerasao u pisanje i snimanje i mi smo jako sretni onime kako je ispalo - rekao je bubnjar David Lovering.

12 pjesama je producirao Gil Norton koji je producirao i njihove albume: Doolitle, Bossanova i Trompe le Monde. Za vizual albuma je zaslužan Vaughan Oliver.

Povodom ovogodišnjeg Record Store Daya, pjevač Black Francis, gitarist Joey Santiago i  bubnjar David Lovering, obožavatelje su iznenadili  i dvostrukim limitiranim vinilnim izdanjem "Indie Cindy".

Pogledajte što o novom albumu i novim pjesmama kažu Pixiesi:

Popis pjesama:

1.    What Goes Boom

2.    Greens and Blues

3.    Indie Cindy

4.    Bagboy

5.    Magdalena 318

6.    Silver Snail

7.    Blue Eyed Hexe

8.    Ring the Bell

9.    Another Toe in the Ocean

10. Andro Queen

11. Snakes

12. Jaime Bravo

Pixiesi će u sklopu turneje posjetiti i Zagreb - nastupit će na ovogodišnjem INmusic Festivalu koji će se održati  na Jarunu, 23. - 25. 6. 2014.

05.05.2014. 15:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh