« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
GUZA I NOGE

Tenisice koje vas bez vježbanja dovode u formu

VIDEO – Reebokove EasyTone tenisice same rade na vašoj figuri jer posebni jastučići tjeraju mišiće na pojačanu aktivnost

Tenisice EasyTone
Tenisice EasyTone (Reebok)
Više o

tenisice

,

vježbanje

,

mršavljenje

,

Reebok

,

EasyTone

Umjesto drastičnih dijeta i mučenja tijela u teretani sada možete na lakši način smršavjeti i izgraditi lijepo tijelo, barem tako tvrde stručnjaci iz Reeboka koji su na tržište plasirali nove ženske tenisice EasyTone. Ove tenisice same rade na vašoj figuri, učvršćuju stražnjicu i oblikuju bedra.

Njihov učinak uspoređuje se s vježbanjem na velikim loptama, a u usporedbi s hodanjem u običnim cipelama pokazalo se da su mišići stražnjice prilikom nošenja EasyTone tenisica aktivniji za 28 posto, a mišići bedara i listova za 11 posto.

>> Novi hit su tenisice izrađene od pisaćih mašina i kompjutera

Sve to omogućuju balansirajući jastučići koji se nalaze na peti i prednjem dijelu džona. Jastučići tijekom hodanja stvaraju prirodnu nestabilnost koju se mišići trude izravnati, pa su tako prisiljeni na pojačanu aktivnost.

Reebok je osim toga ponudio i različiti dizajn EasyTone tenisica, pa svatko može izbrati sebi najljepše, a cijene se kreću od 109 do 150 američkih dolara, ovisno o modelu.

16.11.2010. 19:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh