« Muškarci
objavljeno prije 6 godina
ZAPAMTITE :)

Sve što trebate znati o veličini penisa i seksu

Taština je muškaraca koja tu igra glavnu ulogu, što pak rezultira time da se preuveličavaju mjerne jedinice

Dakle, mali ali tehničar...
Dakle, mali ali tehničar... (Arhiva)
Više o

penis

,

veličina penisa

,

najveći penis

,

najmanji penis

Koliko ste se puta zapitali da li je veličina vaše alatke, dakle penisa, prosječna, iznad prosječna ili ispodprosječna? Da li je tih XX centimetara puno, malo ili prosječno? Vjerojatno često. Niste sami u tome, svaki je muškarac u nekom trenutku analizirao veličinu svoje alatke.

Dobra je stvar što danas sve možete guglati. Jednostavno unijeti svoju veličinu u Google i provjeriti što digitalna nacija misli o tome. Sveznajući Google nerijetko je, a ponajviše po tom pitanju prepun lažnih veličina prosjeka. Prepuna je fake news.

Taština je tu muškaraca koja igra glavnu ulogu što pak rezultira time da se preuveličavaju mjerne jedinice. Da se 15 centimetara nerijetko zaokruži na nerealnih 19. Da se centimetar više ne sastoji od 10 milimetara već od 13, itd.

No, ako zaronimo malo dublje u bespuća interneta možemo pronaći mnogo studije koje su se pozabavile time, studije koje potpisuju doktori, profesori i razni stručnjaci. Nerijetko su to studije u kojima su stotine i tisuće muškaraca uzeli mjerila u ruke, izmjerili penis u podijelili svoju realnu vrijednost sa studijom.

Više o ovoj temi pročitajte u zanimljivom članku na portalu Gentleman.hr

20.04.2018. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh