« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Sve što trebate znati o muškarcima

Muškarci jednostavno trebaju imati neko svoje mirno mjesto na kojem će vidati rane, tješiti se i liječiti, a to stvarno nema veze s partnericom

S muškarcima treba znati
S muškarcima treba znati (Shutterstock)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

tajne

,

ponašanje

Muškarci su jednostavni, tvrde žene koje misle da ih mogu čitati kao otvorenu knjigu, no je li to baš tako? Ne, naravno, zato vrijedi spomenuti par stvari koje su zajedničke najvećem broju muškaraca.

Tako, primjerice, ne obraćaju puno pažnje na to što radite, ali ne zato što ih nije briga, nego zato što im je puno važnije tko ste, kakva je vaša osobnost, jeste li nježni i zabavni ... Zaljubit će se tu te karakteristike, ne u vaš fakultet ili posao.

>> Kako promijeniti ponašanje muškarca >>

Na početku veze muškarci bi jako rado razgovarali o seksu, želeći znati što vam je napeto, što vas uzbuđuje i što sve volite u krevetu kako bi vas mogli što bolje zadovoljiti. No, strah ih je da ćete ih pogrešno shvatiti pa po tom pitanju šute sve dok veza ne postane ozbiljna. 

>> Kada muškarci idu ženama na živce >>

Muškarce je strah da ćete ih gledati kroz prizmu novca, jednako kao što žene misle da će ih muškarci cijeniti samo po vještinama u krevetu. I jedni i drugi su, naravno, u krivu. Jer, ako muškarcima date samo malo prostora i slobode, nema toga što neće napraviti za vas. Njima treba mirno mjesto na kojem se osjećaju sigurno, gdje mogu biti povremeno sami i raditi što žele. Osigurajte im to i jest će vam iz ruke.

>> Što muškarci uvijek govore >>

Za kraj, muškarci se ne boje ni veze ni braka, njih jedino muči hoće li na taj način postati papučari, preciznije, hoćete li od njih zahtijevati da se odreknu prijatelja, sporta, pive ...

16.11.2014. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh