« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Kako promijeniti ponašanje muškarca

Da, znamo, svi govore da to nije moguće, no to nije istina - ponašanje muškarca može se promijeniti, ali morate biti domišljati

Ako znate kako, sve je moguće
Ako znate kako, sve je moguće (Arhiva)
Više o

muškarci

,

ponašanje

,

promjena ponašanja

Muškarci se nekad ponašaju kao djeca, dok nekad iznenade žene svojom zrelošću, no nepisano je pravilo da ne ulazite u vezu s muškarcem nadajući se da ćete mu promijeniti ponašanje, jer je to nemoguće.

Ipak, stručnjaci za veze ne slažu se s tom tvrdnjom, preporučujući smiren i lukav pristup koji će na kraju uspjeti isprovocirati promjenu ponašanja gotovo svakog muškarca, pa evo nekoliko dobrih savjeta kako to i napraviti.

>> Kako žene dovode muškarce do ludila >>

Za početak, kad ste ljuti na muškarca, ne izgovarajte ružne rijeći, a iz svog ponašanja izbacite kukanje kad nešto nije napravio. Ako mu se žalite, on to neće čuti, no ako mu jasno i jednostavno objasnite što želite da napravi i kada, poslušat će vas.

Drugo, nemojte ga nikad kontrolirati. Povjerenje je osnova svake kvalitetne veze, a na taj mu način dajete do znanja da mu vjerujete, pa će se i on ponašati u skladu s tim povjerenjem.

>> Kada muškarci idu ženama na živce >>

Konačno, problemi u vezi rješavaju se mirnim razgovorom, a ne histeričnim ispadima koji će ga natjerati da se povuče u sebe i otplovi u mislima na neko sretno mjesto, umjesto da sudjeluje u razgovoru.

Isprobajte ove savjete, rade bez greške!

08.10.2014. 13:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh