« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PITANJA

Kako znati da je muškarac dobar za vas?

Kad upoznaju novog muškarca, žene uvijek analiziraju jesu li napravile pametnu stvar, a ispravnu odluku mogu donijeti ako postave tri jednostavna pitanja

Kako znati da će veza biti dobra
Kako znati da će veza biti dobra (Shutterstock)
Više o

žene

,

veza

,

muškarci

,

nova veza

,

pitanja

Nova veza uvijek je povod za analizu svojih osjećaja i traženje odgovora na jedno jedino pitanje - hoće li ta veza preživjeti i postati trajna. Prije nego što dođete do odgovora, stručnjaci preporučuju da sami sebi postavite neka pitanja. 

Za početak, pitanje povjerenja - je li taj muškarac vrijedan vašeg povjerenja, možete li se prepustiti u njegove ruke i pritom ostati nepovrijeđeni važno je pitanje koje će umnogome odrediti budućnost vaše veze. Ako gleda druge žene i govori jedno, a radi drugo - to nema veliku perspektivu.

>> Kako uništiti vezu na samom početku >>

Drugo je pitanje koliko mu je stalo do vas, zapravo, pitanje poštovanja. Ako se od početka može vidjeti da cijeni žene i prema njima se ponaša kao prema damama koje su ravnopravne s njim, pogodili ste. Ako ne ... znate i sami.

Za kraj, je li on spreman za vezu. Neki će muškarci otvoreno odmah reći da nisu, no velik broj žena to će ignorirati u nadi da će on promijeniti mišljenje. No, i oni koji ne daju jasan odgovor na takvo pitanje svojim će ponašanjem dati dovoljno informacija da možete zaključiti ima li to sve smisla.

>> Koja pitanja muškarci žele čuti >>

Tek nakon što sami sebi odgovorite na ova pitanja, znat ćete ima li vaša nova veza budućnost.

15.11.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh