« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
NOVITETI

Sve je spremno za redizajn Facebooka - pogledajte što će se promijeniti

U kompaniji smatraju da dosadašnji način na koji možete prijateljima preporučiti neki zanimljivi članak, video ili pjesmu nije adekvatan

Fotografija vijesti
Više o

Facebook

,

Mark Zuckerberg

,

društvene mreže

,

Google Plus

Ukoliko ste jedni od onih koji se ne odvajaju od tipke „Like" na Fejsu, imamo odlične vijesti - u sljedećih nekoliko dana ovoj megapopularnoj tipki pridružite će se i tipke „Listen", „Read" i „Watch", odnosno one kojima ćete drugima moći preporučiti da nešto poslušaju, pročitaju ili pogledaju.

Isto tako, planira se u skoroj budućnosti dodavanje i tipke „Want", kojom ćete moći svojim prijateljima natuknuti da želite nekakav proizvod ili uslugu.

Osnivač i predsjednik tvrtke Mark Zuckerberg sutra bi na konferenciji trebao detaljno predstaviti sve novitete.

Neki stručnjaci špekuliraju da bi Fejs konačno mogao uvesti i tipku „Dislike", unatoč višegodišnjem protivljenju da to učini.

U kompaniji smatraju da dosadašnji način na koji možete prijateljima preporučiti neki zanimljivi članak, video ili pjesmu nije adekvatan, stoga su korisnicima odlučili na raspolaganje staviti još alata.

Osim novih tipki, Facebook čeka i blagi redizajn, facelift stranice profila te bolja povezanost s medijima koji u poslovanju koriste i ovu društvenu mrežu.

Stručnjaci za tehnologiju smatraju kako ovi noviteti nipošto ne dolaze slučajno baš u vrijeme kad većina komentatora jako hvali konkurentski Google+, koji je najbrže rastuća društvena mreža u povijesti, budući da je u manje od 3 mjeseca skupio oko 30 milijuna korisnika.

Tehnološki portali javljaju kako je plan Facebooka proširiti osnovu funkcionalnost društvene mreže i pretvoriti stranicu u pravi centar za informacije, zabavu i sve ostalo što korisnik može poželjeti surfajući Internetom. 

Hoće li im to poći za rukom, ili je najmoćnija društvena mreža na svijetu ipak zagrizla preveliki zalogaj, ostaje za vidjeti.

21.09.2011. 11:14:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZAKS
    21.09.2011. 11:26
    ne sviđa mi se redizajn :( uopće se ne snalazim grrrrrrrrr...
  2. avatar
    Internet Zarada
    21.09.2011. 13:23
    googleova brojka je nerealna jer je automatski prikačio na google+ sve svoje gmail adsense adwords korisnike
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh