« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
OPA :)

Svakodnevne stvari koje pale muškarce

Ako mislite da će se muškarac napaliti samo ako budete seksi obučeni i sređeni do kraja - griješite, jer njega pale svakodnevne stvari

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj, ali ima i drugih načina
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj, ali ima i drugih načina (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

seksi

,

napaljenost

Muškarci se pale na čipkasto donje rublje, samostojeće čarape, haltere ... i na obične, svakodnevne stvari koje su im nekad puno uzbudljivije.

Primjerice, ako želite pozvati dragoga na maženje i partiju dobrog seksa, ne treba vam ništa posebno, bit će dovoljno da se ležerno protegnete na kauču, u tome uvijek ima nešto mačkasto što će odmah privući pažnju svakog muškarca.

>> Što smanjuje mušku želju za seksom >>

U slučaju da nije odmah skočio na vas, već se samo zadovoljno smješka, izazovite ga na način da se dignete i krenete u kuhinju po nešto, on će pratiti vaše tijelo u pokretu, gledati guzu koja se mrda, grudi koje se tresu i ... sigurno će mu svašta pasti na pamet.

>> Zašto muškarci toliko žele seks >>

Iskoristite priliku i u povratku donesite nešto što možete zavodljivo jesti, primjerice bananu. Muškarci jednostavno polude kad vide ženu s bananom u ustima, razloge vjerojatno znate i sami ...

Kako bi sve bilo maksimalno zavodljivo, budite u prevelikoj košulji i raščupane kose ... seks će se sigurno dogoditi odmah!

08.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh