« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što žene vole na golim muškarcima

Čisti i mirisni muškarci su uvijek traženi, no ne oni koji na sebe bace pola litre aftershavea, zatim se pošpricaju dezodoransom i na to sve nabace neki teški parfem

Što se traži? :)
Što se traži? :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muško tijelo

,

goli muškarac

Što žene vole na golom muškom tijelu istražili su autori s Men's Fitnessa, a s rezultatima su bili prilično iznenađeni.

Muškarci koji su obdareni iznad prosjeka u pravilu su prilično ponosni na svoju prenaraslu muškost, no ženama je ona najčešće zastrašujuća jer ne znaju što bi s tim, tako da se oni s prosjekom i nadprosječnim znanjem uvijek mogu negdje ugnijezditi bez problema. 

Većina muškaraca depilira se bez razloga, jer žene zapravo nemaju ništa protiv pokoje dlake na prsima koja im daje osjećaj da se nalaze u rukama pravog frajera. Doduše, ljubavni tepisi 70'-ih više definitivno nisu u modi.

Tetovaže su definitivno u igri, naravno, ako nisu tenkići i sidra iz JNA ili nešto slične kvalitete. Još više ih pale one koje se ne vide na prvi pogled, nego tek kad se skinete.

Pivski trbuščić sasvim je OK ženama, sve dok je na razini trbuščića, jer se uz takvog muškarca i one bolje osjećaju jer nisu savršene.

Tražene su i naočale, posebno one s debelim okvirima, jer će probuditi neka sjećanja na profesora ili susjeda koji im se ludo sviđao kad su bile tinejdžerice.

Za kraj, no što se definitivno traži su uredni nokti, kako na rukama tako i na nogama, uredne dlačice oko genitalija jer ... znate i sami kad bi im mogle zasmetati ...

07.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh