« Seks
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
MMM :)

Razlike se privlače - u krevetu!

U vezama različitost sklonosti i nije uvijek dobitna kombinacija, no kad je tako u krevetu - seks ne može biti bolji

Tko što voli?
Tko što voli? (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

najbolji seks

Parovi koji se slažu u krevetu obično nemaju problema u vezi, no ako mislite da su jednake želje u krevetu recept uspjeha - varate se, puno je bolje kad imate različite seksualne preferencije koje su ključ dugotrajne strastvene veze.

>> Pročitajte seksualne želje na licu partnera >>

To su pokazali rezultati prilično opsežnog istraživanja u kojem je sudjelovalo više od 300 heteroseksualnih parova svih dobi, a pitanja su uključivala sve u vezi seksa - od dobrih i loših strana njihovog seksualnog života, što partner želi ili ne želi raditi u krevetu i koje su im najčešće seksualne fantazije.  

Na kraju istraživanja sudionici su morali ocijeniti svoje zadovoljstvo seksom u vezi, a rezultati su pokazali da su oni čije su se seksualne želje razlikovale redom davali više ocjene od onih koji su na papiru bili potpuno seksualno kompatibilni.

>> Znate li koje su seksualne želje vašeg partnera? >>

Stoga, jednoglasan zaključak stručnjaka je bio da je - bolje imati različite želje jer ćete se tako puno češće upuštati u eksperimente i seksualni vam život nikada neće biti dosadan.

Vjerovali ili ne, uz sve nedostatke koje imaju, ispalo je da su muškarci ti koji obično bolje poznaju potrebe svog partnera i na njima leži veća odgovornost za zadovoljstvo u krevetu.

10.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh