« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
NOVOSTI

Sva čuda zabave uz Huawei nova 10

Novi pogled na svijet beskonačnog zabavnog sadržaja uz Huawei nova 10

Svijet zabave u vašem dlanu
Svijet zabave u vašem dlanu (Huawei)
Više o

YouTube

,

Tik Tok

,

AppGallery

,

Huawei nova 10

Ako postoji jedna stvar koju će najnoviji modeli Huawei pametnih telefona, poput nova 10 modela koja je već u lokalnoj prodaji ili Mate 50 Pro, učiniti super jednostavnim, to je mogućnost streaminga filmova i videa s najtraženijih online servisa.

Impresivne i snažne tehničke osobine upakirane u vrlo elegantan dizajn

Huawei nova 10 je prije svega, na prvi pogled iznimno lijepo dizajniran pametni telefon. No, nedajte se zavarati elegantnom vanjštinom - ovaj šminker u sebi skriva snažne tehničke specifikacije koja ga čine podjednako zanimljivim i onima koji traže brzinu, snažnu bateriju i optimizirane radne procese. Kako bi se nosio s izazovima trajanja baterije koji proizlaze iz korištenja visokofrekventnih aplikacija kao što su video, fotografija ili igranje igara, Huawei nova 10 podržava SuperCharge značajku od 66 W kojoj je potrebno 37 minuta da se napuni od 0 do 100%.

Bilo da se radi o igranju igrica, već spomenutom gledanju videa ili pregledavanju fotografija, pametni telefon nova 10 fokusiran je na živopisne prikaze boja na zaslonu i poboljšanje oštrine prikaza detalja. Serija nova 10 podržava 1,07 milijardi boja, visoku stopu osvježavanja do 120 Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 300 Hz što korisnicima olakšava upotrebu, bilo da se radi o svakodnevnim osnovnim radnjama, pregledavanju weba, video streaming servisa ili drugim kompleksnijim interakcijama s pametnim telefonom poput gaminga.

Huawei nova 10 također je opremljena dvostrukim stereo zvučnicima s Histen ultra širokim zvučnim poljem, što korisnicima omogućava impresivno audio i video iskustvo i pravi doživljaj sve većeg broja visokokvalitetno snimljenog sadržaja na mrežama poput YouTubea ili super popularnog TikToka.

Pojednostavljeni streaming video sadržaja

Huawei korisnici TikTok aplikaciju mogu jednostavno preuzeti putem AppGalleryja i dijeliti sa zajednicom videozapise na kojima plešu, vježbaju, kuhaju ili sinkroniziraju svoje omiljene pjesme. S jednostavnim načinom preuzimanja YouTubea na nova 10, također će moći uhvatiti korak s ovom ogromnom bibliotekom mješovitog sadržaja - od sofisticiranih glazbenih promocija međunarodnih izvođača i najnovijih filmskih hitova, do demonstracija treninga i obiteljskih kućnih videa .

AppGallery osvježenja za sve video fanove

Huawei uz nova 10 pametni telefon donosi sijaset inovacija s tehničke strane, dok kombinacija aplikacija znači da će novi pametni telefon ispuniti sva očekivanja kupaca, što god da je od sadržaja na vrhu njihove liste želja.

Sve od najnovijih alata za internetsko bankarstvo i usluge prijevoza do podrške za zdravlje i wellbeing te aplikacija za trgovinu i modu dostupno je za brzo preuzimanje iz unaprijed ugrađene trgovine aplikacija AppGallery. Korisnici Huaweija već znaju da TikTok, kao jedna od najpopularnijih aplikacija za stvaranje, dijeljenje i otkrivanje raznih videozapisa u zadnjih godinu dana, dolazi već spreman za učitavanje na AppGallery. Sve što korisnici nova 10 pametnog telefona trebaju učiniti je potražiti TikTok u traci za pretraživanje AppGalleryu i kliknuti za preuzimanje.

Ali, ono što zbunjuje većinu potencijalnih Huawei korisnika je da ne znaju samu širinu opcija i mogućnosti instalacija i korištenja drugih popularnih streaming aplikacija.

Nove generacije Huawei pametnih telefona, poput nova 10 ili Mate 50 Pro dolaze s dodatnom pogodnošću brzog pristupa svima poznatom i vodećem YouTube video servisu.

Kako brzo doći do YouTube aplikacije - upute:

Korisnici nova 10 mogu preuzeti YouTube na dva jednostavna načina:

1 . Preko Quick App opcije

Korak 1 - Prvo idite na početni zaslon, kliknite na AppGallery i u traku za pretraživanje upišite: YouTube

Korak 2 - tražilica će vam pokazati da je YouTube dostupan. Pritisnite Otvori i zaslon će vam dati opciju da otvorite YouTube (Quick App).

Korak 3 - Ovo će vas odvesti na stranicu dobrodošlice. Pritisnite simbol četiri gumba u gornjem desnom kutu YouTube zaslona i odaberite Dodaj na početni zaslon

Korak 4 - Sada možete pristupiti YouTubeu i uživati ​​u njemu

2. Putem Gspacea, trgovine aplikacija treće strane s pristupom Googleovim aplikacijama i uslugama

Korak 1 - Prvo idite na početni zaslon, kliknite AppGallery i u traku za pretraživanje upišite: Gspace

Korak 2 - tražilica će vam pokazati da je Gspace dostupan. Odaberite i pritisnite Instaliraj

Korak 3 - Na zaslonu Gspace kliknite na YouTube i zaslon će vam sada automatski dati opciju Instalirajte YouTube. Pritisnite gumb Instaliraj i nakon što YouTube preuzme pritisnite Otvori.

Korak 4 - Sada imate YouTube na svom telefonu. Za prečac kojim mu možete pristupiti, kliknite na gumb Gspace, kliknite jednom na YouTube ikonu i odaberite Create Shortcut iz opcija

Korak 5- Zatim možete pritisnuti Dodaj da dodate YouTube na svoj početni zaslon

Dok metoda 1 traje nekoliko sekundi, metoda 2 traje malo dulje, ali je jednostavna i unutar minute ili dvije YouTube se sigurno i pouzdano preuzima na nova 10.

Partnerstvo s najboljima

Uz milijune kupaca diljem svijeta, Huawei razumije važnost dostupnosti aplikacija koje su najrelevantnije na lokalnim tržištima. Ali i zbog važnosti globalno traženih naslova, Huawei gradi posebna partnerstva s vrhunskim međunarodnim programerima aplikacija.

U izgradnji trgovine AppGallery, Huawei  je podržao mnoge programere sadržaja da predstave svoje alternativne aplikacije, a kvaliteta tih rješenja bila je toliko dobra da su sama po sebi postala vrlo popularna. Sjajan primjer je Deezer, aplikacija za streaming glazbe ili Tidal, koji pruža istu uslugu. Između njih, ova dva su u izravnoj konkurenciji sa Spotifyjem koji se također može lako preuzeti na nova 10 pametnom telefonu.

Kupac je na prvom mjestu

Huawei uz fokus na povratne komentare i informacije svojih korisnika djeluje na način da stalno poboljšava svoje proizvode i usluge, kao što su je ubrzavanje i pojednostavljivanje procesa skidanja i instaliranja svojih omiljenih aplikacija. Nova 10 model pametnog telefona upravo to i donosi.

Ne radi se samo o YouTubeu ili TikToku, već i o vrhunskim društvenim aplikacijama kao što su Facebook, Twitter i LinkedIn kojima se može pristupiti za nekoliko sekundi. Dostupnost bankovnih aplikacija ključnih banaka kao što su one Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke ili Keks Paya, osigurava korisnicima da budu u tijeku sa svojim financijama. A kako bi podržali vrlo aktivnu gaming zajednicu Huawei je pokrenuo  suradnje s vrhunskim svjetskim izdavačima igara kako bi omogućili pristup njihovim najnovijim igrama kao što su PUBG Mobile, Dragon Trail ili GameLoft, dok je za romantične susrete važno spomenuti sve prisutni Tinder.

Huawei proizvodi i usluge

Huawei nova 10, dostupan je u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.099 HRK. Nakon regionalne premijere, očekuje se i lokalni početak prodaje Huawei FreeBuds SE slušalica kristalno čistog zvuka i ergonomskog dizajna koje su idealne za dugotrajno korištenje. Još jedan od noviteta koji očekujemo je pametni sat Huawei Watch GT 3 SE, fitness i zdravstveni asistent modernog dizajna i unaprjeđenih funkcija.

Uz novosti vezane za nova 10 model koji je već dostupan kod maloprodajnih partnera, Huawei će uskoro lokalno objaviti početak prodaje i flagship uređaja Mate 50 Pro, koji donosi mnoge inovacije. Mate serija je znana po svojim naprednim mogućnostima i izvanrednim performansama, a Mate 50 Pro donosi i novosti po pitanju fotografije s prvim podesivim otvorom blende na čak 10 razina. Tvrtka Huawei kontinuirano ulaže napore u razvoj trgovine kako bi korisnicima iz svih dijelova svijeta omogućio što veći broj lokalnih aplikacija, pa tako korisnici na AppGalleryju mogu pronaći aplikacije domaćih telekoma (Moj A1, Moj Telekom HR, MAXtv To Go HD, A1 TV za van i druge), aplikacije medijskih kuća te ostale popularne aplikacije kao što su Njuškalo, Sofascore, mPošta, AboutYou i mnoge druge. Korisnici u trgovini mogu pronaći i Gspace - aplikaciju treće strane koja omogućuju pristup Google aplikacijama i uslugama.

15.10.2022. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    15.10.2022. 09:25
    odlican je
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh