« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Google Pixel 7 se izjednačio s HONORom na vrhu

DxOmark je objavio detaljnu recenziju nedavno predstavljenog Google Pixel 7 Pro koji je tek uspio stići HONOR Magic4 Ultimate... a ostatak ekipe je iza njih

HONOR je i dalje na vrhu...
HONOR je i dalje na vrhu... (Honor)
Više o

Google Pixel 7

,

HONOR Magic4 Ultimate

DxOmark je najbolji na svijetu kad su u pitanju recenzije i svi vjeruju njihovim tekstovima... tako da kad se dogodi na tek Google Pixel 7 stigne neki drugi uređaj, to je odmah vijest o kojoj se treba govoriti.

Naime, već je sedam mjeseci na vrhu - HONOR Magic4 Ultimate, uređaj koji nisu mislili vidjeti na vrhu, no uspjelo im je... i trajali su čak sedam mjeseci sami na vrhu! Takav poduhvat stvarno se nije dogodio dugo vremena.

Naime, ocjenom kamere od 147, Google Pixel 7 Pro izjednačen na prvom mjestu s HONOR Magic4 Ultimate, koji je preuzeo vodstvo u poretku kamera u posljednjih sedam mjeseci.

No, nije to sve - HONOR Magic4 Ultimate i dalje čvrsto drži prvo mjesto kada je riječ o performansama glavne kamere i mogućnostima povećavanja i smanjivanja kadra.

Sve u svemu, kad uzmete u obzir da je cijena HONORA znatno povoljnija... vjerujemo da shvaćate što bi trebali kupiti ;).

16.10.2022. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh