« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana
NAJAVE

Superval u Šibeniku i Dubrovniku

Superval nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj; sljedeće stanice su Šibenik i Azimut 8. 3., te Dubrovnik i Love Bar 9. 3.

Superval on Tour
Superval on Tour (Arhiva)
Više o

Dubrovnik

,

Superval

,

klub Azimut

Prva ovogodišnja Superval turneja održana je početkom veljače u Čakovcu i Koprivnici, a nakon tih posljednjih sjajnih nastupa Superval nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj! Sljedeće postaje na redu su Šibenik, gdje će se 8. 3. u klubu Azimutu predstaviti RetroVizija, Krivo skretanje, Freston i D., te odmah dan kasnije, 9. 3., Dubrovnik i Love Bar, u kojem će zasvirati Ledena kava, D. i Freston.

Cilj ovih koncerata je omogućiti bendovima da po prvi put osjete kako izgledaju zajedničke turneje kroz više hrvatskih gradova, te da uz zajednička druženja, zgode i nezgode iz kombija, prave tonke probe prije nastupa, svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim akterima ovog festivala i domaće glazbene scene.

Posebno se veselimo povratku u Šibenik u kojem je prošle godine pokrenut projekt Superval turneje, pri čemu je iznimno veliki odaziv mladih rezultirao fenomenalnom atmosferom, ali i nastankom novih glazbenih projekata.

Partneri ove turneje su klub Azimut i Love Bar, a ulaz na oba događanja je besplatan.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Hrvatske glazbene unije i Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava.

18.02.2024. 11:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh