« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana
NAJAVE

Sting u Zagreb dovodi Giordanu Angi

Talijanska pjevačica otvara posebnu glazbenu noć u Areni Zagreb, 27. svibnja 2024. godine

Giordana Angi
Giordana Angi (Arhiva)
Više o

Arena Zagreb

,

Sting

,

Giordana Angi

Najavom svog novog koncerta u Areni Zagreb, koji će se održati u sklopu njegove svjetske turneje, 27. svibnja 2024. godine, Sting je još jednom opravdao status miljenika hrvatske publike. U susret zagrebačkom koncertu, stiže i potvrda izvođača koji će zagrijati publiku pred njegov nastup i otvoriti veličanstvenu glazbenu noć. Riječ je o uspješnoj pjevačici, autorici i producentici Giordani Angi koja je već osvojila srca talijanske i francuske publike, a svojim će impresivnim i raznolikim glazbenim programom dodatno začiniti nadolazeći svjetski spektakl u Areni Zagreb.

Giordanini uspjesi prepoznati su diljem Italije gdje je odrasla, kao i u Francuskoj u kojoj jednako uspješno gradi svoju glazbenu karijeru. Njezino talijansko glazbeno stvaralaštvo okrunjeno je titulom platinastog i dva zlatna albuma, a autorica je tekstova brojnih hitova talijanskih izvođača poput zvijezde Tiziana Ferra. Pozvana je da nastupa na prestižnom San Remo Song Festivalu, a provela je pet godina na najgledanijem talijanskom TV programu Amici, gdje nije samo nastupala, već je i mentorirala druge umjetnike. Njezina debitantska međunarodna ploča 'Giordana' nominirana je za nagradu GRAMMY, a dostupna je na 4 različita jezika: engleskom, talijanskom, francuskom i španjolskom. Prošlog ljeta Giordana je ušla na listu top 10 radijskih hitova u Francuskoj s pjesmom „J'étais pas fait pour le bonheur", duetom s francuskom ikonom Pascalom Obispom. Talijanska verzija ovog hita već se nalazi na ljestvici top 100 reproduciranih pjesama u Italiji, s više od 100 000 pregleda na video spotu.

Ulaznice za zagrebački koncert mogu se osigurati na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr. Sve ostale informacije o turneji i Fan Clubu mogu se pronaći na službenoj stranici www.sting.com

18.02.2024. 14:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh