« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
MA DA?!

Stvari koje muškarci ipak nauče o ženama

Ponekad vas dragi uspije iznenaditi nekom gestom koja pokazuje da ipak razumije žene, ali to je obično posljedica teškog i napornog učenja

Kako je moguće da to ipak shvaća :)
Kako je moguće da to ipak shvaća :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

ponašanje

Vjerovali ili ne, muškarci uče lekcije koje dobivaju od žena, doduše ponekad jako sporo, nekad samo malo sporije, ali na kraju priče uđu im u glavu ako se ponove dovoljno puta. Među onima koje prve zapamte je da žene nisu raspoložene za spontanost.

To je obično posljedica nekoliko telefonskih poziva u čudna doba s porukama tipa malo se popilo, dođi u kafić ili došao sam kući, bilo bi super sad se malo seksati. Kako telefoni, ma kako pametni bili, još uvijek ne mogu prenijeti šamare, dobili su pranje ušiju i nakon nekoliko takvih incidenata, naučili kada se ženu zove van - na vrijeme, kako bi se mogla spremiti.

Sljedeće je nježnost nakon seksa. Brz odlazak kući ili okretanje na drugu stranu i hrkanje u roku od pola minute možda su muškarcima najdraži završeci seksa, no ženama nisu. Nakon nekoliko neodgovorenih poziva ili nadurenih faca tijekom doručka, i ta se lekcija može naučiti bez velike muke. 

Žene ne trebaju uvijek savjete, pogotovo ne u trenucima kad su malo ljute zbog nečega što im ne ide, a muškarac baš tad odluči prosipati svoju pamet i znanje pokroviteljskim glasom. Kad bi pogledi ubijali, na ovom bi svijetu bilo bitno manje muškaraca koji bi pali kao žrtve vlastite nepažnje, ovako se moraju ispričavati, kupovati cvijeće i općenito biti fini dečki kako bi im se oprostilo, a te lekcije dobro pamte. 

Šale o PMS-u teško mogu nasmijati žene, osim kad su pod utjecajem droga ili alkohola, a u normalnim okolnostima polučuju upravo suprotan učinak - uzrokuju PMS, ma kako preuranjen bio. I to se nauči nakon par ubilačkih pogleda, šamaranja jezikom i treskanja tanjurima, pa možda imate sreće i vaš je muškarac to već imao prilike napraviti.

Budite sigurni u jednu stvar - ako nešto od ovoga radi ispravno, neka bivša ga je već odgojila za vas, pa joj tiho zahvalite i uživajte. 

08.10.2013. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh