« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Strijelac - godišnji horoskop za 2010.

strijelac
Više o

godišnji horoskop

,

2010.

,

Strijelac

Strijelac - godišnji horoskop za 2010.

Ove godine konačno vam se otvara put na koji ste čekali dvije godine. To je idealna prilika da se riješite ljudi i situacija koji su vas sprječavali u vašim namjerama bilo na profesionalnom, bilo na privatnom planu. Ovu godinu posvetite osobnom napretku na svim poljima.

LJUBAV

Tijekom ove godine mogli biste pronaći novu ravnotežu u svom životu. Razmišljat ćete kako uskladiti intimni, obiteljski i poslovni život sa svojim vlastitim željama i potrebama. Nema sumnje kako ćete ove godine uspjeti pronaći bolji sklad te učvrstiti neke odnose koji su se s vremenom izlizali. Bit će vam važno uspostaviti životne  i emotivne prilike što sličnije onima koje imate u glavi.

Slobodni Strijelci će morati pokazati svoju kreativnost u nekim situacijama kako bi dobili razinu iskrenosti koju traže. Travanj i svibanj su mjeseci u kojima ćete se morati jače dokazivati svojim planovima kako biste zadivili osobu do koje vam je stalo. Događaji će se ubrzavati te ćete u jednom trenutku morati napraviti izbor čije ćete posljedice osjećati dulje vremena. Od kraja svibnja do kraja godine čuvajte se osoba koje pokušavaju blokirati vaše želje.

Strijelci u vezi će početkom godine imati mirnije razdoblje, dok im kasnije proljeće donosi bitnije promjene u ljubavi i obitelji. Povremeni snažni izleti emocija mogli bi uzdrmati odnose pa pripazite ako ste skloni avanturama. Najviše pripazite između travnja i lipnja jer bi vas tada vaš ego svojim površnim željama mogao spriječiti u produbljivanju odnosa s voljenom osobom. Dajte si dovoljno vremena za razmišljanje prije bitnijih odluka kako kasnije ne biste žalili zbog njih.

POSAO

Pokušajte udahnuti duh pozitivnog mišljenja u sve što činite. Početkom godine osjećat ćete neizdrživu dosadu na poslu. Pomozite si kreativnim preraspodjelama koje će vas držati budnima. Rano proljeće donosi vam astralnu aktivnost prema kojoj ćete se morati odlučiti preuzeti određeni rizik kako biste postigli svoje ciljeve. Kontrolirajte svoj ego jer nametanje kojem ste skloni može imati potpuno suprotan efekt od onog kojeg biste vi željeli.

Između travnja i kolovoza slijedi povoljnije razdoblje u kojem ćete moći zatražiti unapređenje, predstaviti neke od svojih ideja ili otići na vrlo inspirativan poslovni put.

>>Godišnji horoskop 2011 Strijelac

U pravo vrijeme dolazi financijska injekcija koju željno iščekujete. Ipak da bi stigla morat ćete obratiti pažnju na detalje. Vaša velika maštovitost bit će odličan izvor novih ideja pomoću kojih ćete moći obogatiti kućni budžet.

>>Godišnji horoskop 2011

Koristite svoj optimizam kako biste preživjeli lošije dane. U svibnju se situacija popravlja pa vam je tada najbolje napraviti kućni rebalans i podijeliti resurse pažljivije nego inače. Također, od tog trenutka imat ćete uspjeha u prodaji nekretnina ili ulaganju pa pratite stanje dionica preko ljeta.

Najvažnije vam je cijelo vrijeme uzimati informacije iz što više izvora kako biste bili u koraku s neprestanim promjenama oko vas.

ZDRAVLJE

Godina energetski započinje relativno dobro jer će vas hraniti nepresušni izvor entuzijazma kojeg imate. Tjerat će vas na djelovanje pod svaku cijenu pa pripazite u što se dajete. Konkretna akcija će vas držati budnima sve do lipnja kada ćete se malo zaustaviti kako biste udahnuli zraka. U srpnju pokušajte boraviti što više u prirodi jer će vam ona najbolje napuniti baterije.

Kontrolirajte svoju pohlepu jer preveliki zalogaji bi vas mogli iscrpiti. Energiju podijelite prema prioritetima, a zdravijom prehranom pomognite tijelu da izdrži ovu napornu godinu bez većih oboljenja.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

21.12.2009. 00:50:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. facebook picture
    Hatidža Berbić
    25.12.2009. 13:51
    hahaha vidjet ćemo sta ce biti od svega ovoga
  2. avatar
    Enni
    17.04.2010. 17:07
    huhuhu..!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh