« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAUČITE

Što žene žele da muškarci znaju o njima

Muškarci i žene uglavnom imaju vrlo različite stilove izražavanja svojih misli i osjećaja, što često zna biti izvor nesuglasica i sukoba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

veza

,

muškarci

Veza će biti dobra i uspješna ako među partnerima postoji dobra komunikacija, no tu ujedno nastaje i prvi problem jer muškarci vole komunicirati direktno, dok je ženama suptilnija varijanta puno draža.

Kako bismo premostili ovaj problem, donosimo par "sitnica" koje bi svaki muškarac trebao znati o ženama. 

Žene apsolutno mrze kad zaboravite neki važan datum. Njima je to izuzetno važno, vežu se za takve stvari i zaboravljanje doživljavaju kao uvredu i zanemarivanje. Sad barem imate pametne telefone, iskoristite njihove mogućnosti.

Nadalje, ženama je jako važno da ih naučite slušati. Naravno, ne u smislu poslušnosti, već koncetrirano praćenje onoga što one žele reći. Da, trajat će barem pet puta duže nego što bi trebalo muškarcu da to kaže, ali svejedno - na taj način pokazat ćete razumijevanje, poštovanje i želju da se stvari promijene na bolje.

Komplimenti su sjajna stvarkoja može podići atmosferu, oraspoložiti nekoga i dati mu dodatnu energiju, no moraju biti vrlo, vrlo precizni - draga, izgledaš sjajno ne znači ništa, ali "sviđa mi se što si napravila sa šminkom/frizurom/haljinom" sasvim je druga, puno bolja stvar.

Ruku pod ruku s komplimentima ide i romantika - ne, nije mrtva, i dalje postoji, a na vama je da to ne zaboravite. Nikad.

07.04.2015. 22:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh