« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Što žene žele od muškaraca

Ovo pitanje je vjerojatno sam sebi postavio svaki muškarac na svijetu barem jednom, a ima onih koji to pitaju nekoliko puta dnevno

(Arhiva)
Više o

žene

,

muško ženski odnosi

,

odnosi

,

muškarci

,

ženski mozak

Ne mora se više niti naglašavati kolike su razlike između muškaraca i žena, a onaj dio odnosa koji najviše frustrira muškarce je pogađanje ženskih želja. Nije toliko komplicirano, ako se malo bolje pogleda, ali potrebno je samo malo strpljenja i zdravog razuma.

Čitanje misli još uvijek nije moguće, ali u nastavku teksta slijedi niz uobičajenih ženskih želja koje ste, vjerojatno, već negdje pročitali, no nista zapamtili ... E, tu ste napravili prvu grešku.

Stoga, da krenemo. Žene vole muškarce, to je nepobitno, i to kad su muškarci, ali ne i superiorni mužjaci, pa zaboravite na Johna Waynea i Gary Coopera, prebacite se u 21. stoljeće. Budite čisti i mirišljavi cijelo vrijeme, a ne samo kad idete van ili dolaze gosti. I da, bit ćete najprivlačniji ako volite djecu i pse, čak i ako ih vaša trenutna draga ne želi.

Iznenađenja u vidu vruće poruke su dobrodošla, ma što vi mislili o tome, ali jednako tako i podrška i utjeha kad je draga pod stresom ili tužna zbog nečega. 

Možda vam se čini da žene nikad ne žele seks, no zapravo i nije tako. Žele ga barem jednako često kao i vi, no nekad nedostaje poticaja u vidu par komplimenata kako lijepo izgleda i kako je seksi koji nisu servirani uz istovremeno skidanje gaća. Napravite to i kad je seks nemoguć, zapamtit će i vratiti s kamatama.

Uz to, naučite kuhati, zapamtite da prava predigra traje dulje od jednog poljupca i zapamtite sve moguće važne datume (kvragu, za što vam inače služi pametni telefon?) i nikad, ali nikad nemojte lagati.

Eto, ako ovo zapamtite, problema nema. Jeste li? 

08.09.2013. 21:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh