« Muškarci
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Što žene stvarno misle o izgledu muškaraca?

Djevojke će vas više cijeniti kad vide da se trudite oko svoj izgleda, a bez obzira da li se radi o običnom brijanju ili pranju zubiju

Kako izgleda dotjeran muškarac
Kako izgleda dotjeran muškarac (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

izgled

Djevojke okupljene oko lifestyle portala namijenjenog muškarcima, a kojeg vode djevojke, Style Girlfriend porazgovarale su o muškom sređivanju, muškom groomingu, što je bitno, koliko je bitno i što to one cijene kod muškaraca.

Sve se manje više svodi na četiri bitna savjeta

Trudite se

Djevojke će vas više cijeniti kad vide da se trudite oko svoj izgleda, a bez obzira da li se radi o običnom brijanju ili pranju zubiju. Razlog tome je što upravo one troše mnogo više vremena i naposljetku novaca u svoj izgled, tako da će im svakako biti više nego drago kad vide da se njihov gospodin trudi izgledati bolje i ljepše.

U redu je kad se brinete o svom izgledu

Uglavnom, djevojke privlače samopouzdani muškarci, a muškarci samopouzdanje dobivaju, kad između ostalog, izgledaju prezentno. Iako je postojala svojevrsna stigma da muškarci ne moraju i ne smije previše pažnje ulagati u svoj izgled, jer to nije baš muževno, djevojke smatraju da je realnost baš obrnuta. Brinite se o svom izgledu, doduše neke korake kako ste došli do određenog izgleda zadržite sebe, a njoj prezentirajte samo gotov i sređen proizvod.

Razmišljajte o "budućem sebi"

Kad smo mlađi i kad smo u naponu snaga, znači neke rane do kasnije dvadesete, vrlo često brigu o sebi ne smatramo bitnom i stavljamo je u drugi plan jer nam u tom trenutku ne trena. E, sad pokušajte razmislite o sebi nakon 10 ili 20 godina. Kako se trebate brinuti o sebi sad, da bi za dvadeset godina izgledali onako kako želite. Nemojte sami budućeg sebe ostaviti na cjedilu.

Sve što niste znali o mišljenjima ljepšeg spola pročitajte na portalu Gentleman.hr

22.03.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh