« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Što žene rade bolje od muškaraca

Ako pitate žene, one će reći - sve, ako pitate muškarce, oni će samo odmahnuti rukom, no stručnjaci tvrde da su nakon prekida veze žene superiornije muškarcima

Žene će se brže oporaviti od prekida
Žene će se brže oporaviti od prekida (Shutterstock)
Više o

žene

,

prekid veze

,

veza

,

muškarci

,

oporavak

Žene su bolje od muškaraca u raznim stvarima, no možda i najvažnija se odnosi na način na koji se bore s osjećajima nakon prekida veze.

Naime, čovjek bi pomislio da muškarci to lakše podnose jer obično vrlo brzo krenu dalje, nađu novu osobu i naizgled žive normalnim životom, bez tmurnih misli.

Ipak, radi se o prividu - oni kreću dalje bez obzira jesu li se oporavili ili ne, što vrlo često rezultira katastrofalnim vezama nakon jedne velike. Muškarcima je potrebno puno više vremena da spoznaju gubitak i ignoriraju bol, nadajući će da će jednostavno nestati sama.

S druge strane, žene su i inače izbirljivije u procesu traženja ljubavnog i životnog partnera, pa im raskid teže pada, no one se s tim bore sve dok ne riješe sve osjećaje koji ih obuzimaju, tako da kad napokon krenu dalje, kreću čiste glave.

Zanimljivo je istraživanje pokazalo da prosječan samac do 30. godine doživi najmanje tri prekida, a barem jedan od njih je težak kako emocionalno, tako i fizički, što na kraju dovodi do velikog pada kvalitete života.

Žene će to proživljavati iz dana u dan sve dok bol potpuno ne iščezne, a muškarcima će se vratiti u trenucima kada je najmanje očekuju ... i ponovno im zakomplicirati život

 

02.09.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh