« Žene
objavljeno prije 9 godina
EH, DA ...

Kako prepoznati da ste mu samo cura za zabavu

Da, i toga ima, i to poprilično, a stvarno samo vrlo mali broj žena će svjesno pristati na takav status, pa da vidimo koji su to znakovi

Niste mu baš za stalno ...
Niste mu baš za stalno ... (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

neozbiljna veza

Nova veza uvijek je pomalo stresna, no postoje znakovi koji će vam jasno dati do znanja da on zapravo nema neke ozbiljnije planove s vama, već mu je zgodno što ste mu pri ruci dok ne nađe neku drugu koja će mu više odgovarati.

Ako primjetite da je s njim uvijek toplo-hladno - malo ste mu super, pa vas tri dana ne poznaje, da bi za kišni vikend opet bili najbolja i najljepša žena na svijetu, možete biti sigurni da njegove namjere ne sežu dalje od kreveta.

Naravno, uz to ide i igranje s vašim emocijama - u trenucima kad ga mislite otkantati, on se nepogrešivo nacrta s buketom cvijeća ili dvije sjajne ulaznice za nešto, a možda vas i izvede na večeru ... pa je miran jedno dva mjeseca?!

Inače, ako ne izlazite nego ste uvijek kod njega doma, a on to objašnjava činjenicom da tamo imate sve što vam treba ... niste mu baš neki materijal za vezu, ali za krevet ste taman.

I da, naravno, viđate se samo kad njemu odgovara (jer je užasno zaposlen i zauzet), a to je obično navečer i on bi rado da vi prespavate kod njega ...

E, ako ste uspjeli spojiti dvije ovakve stvari s vašom trenutnom vezom - vrijeme je da krenete dalje.

21.05.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh