« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Što ženama nikad ne govore o vezama

O vezama će vam prijateljice ispričati cijele knjige, no neće vam otkriti neke prilično važne stvari koje vam baš trebaju

Ne dozvolite da vas sitnice razočaraju
Ne dozvolite da vas sitnice razočaraju (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

zaljubljenost

,

veze

,

popuštanje

,

kompromisi

Veze su minsko polje po kojem morate prilično pažljivo hodati, a većina žena oslanja se na savjete prijateljica koje su "iskusnije" i "bolje znaju" - uostalom, sličnu grešku najčešće rade i muškarci.

Tako neke informacije ipak ne dolaze do vas, a prilično su važne za kvalitetnu vezu, pa evo par savjeta koje ne bi trebali zanemariti. Recimo, vaš dečko sigurno nije idealan, ma koliko vi to mislili. Štoviše, pravu ljubav najčešće pronalazimo s ljudima od kojih to nikad ne bismo očekivali.

>> Vještine za uspješno održavanje veza >>

Zaljubljenost može trajati stvarno dugo, iako će vam uglavnom reći da je to oko pola godine do dvije godine. No, prava je istina da u svakoj vezi postoje bolje i loše faze, bolje i lošije godine, tako da se ne trebate čuditi što ste zaljubljeni u svog dragog i nakon, primjerice, pet godina veze.

>> Uspjeh veze ovisi o davanju, a ne o primanju >>

Da, u redu je prva reći da ga volite, ne morate čekati da on prvi kaže magične riječi jer to nije natjecanje, nego veza dvije ravnopravne osobe. I, za kraj, morat ćete popustiti više puta nego što ste ikad mislili i raditi kompromise za koje sada ne želite ni čuti - zato je ljubav magična.

06.08.2014. 20:14:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh