« Život
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Vještine za uspješno održavanje veze

Što sve treba znati kako biste uspješno prebrodili sve probleme u vezi i nastavili funkcionirati kao uspješan par

Kako postati i ostati uspješan par
Kako postati i ostati uspješan par (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

veze

,

komunikacija

,

muškarci

,

duge veze

,

romantika

,

uspješne veze

,

samokontrola

,

poznavanje partnera

Kaomplicirani muško-ženski odnosi danas više nego ikad otežavaju pronalaženje pravog partnera, no tek kad dođete do te faze mogu nastupiti pravi problemi - kako sačuvati vezu od svih problema s kojima se suočava.

Biti dobar prema partneru, biti podrška i rame za plakanje, investirati svoje vrijeme i truditi se oko veze stvari su koje nije lako prelomiti u sebi i shvatiti vezu kao trajnu stvar u koju treba ulagati velik dio sebe.

Za početak, da biste uopće i mogli razmišljati o kvalitetnoj vezi, treba postojati kvalitetna komunikacija koja će omogućiti da jasno i nedvosmisleno kažete sve što vas smeta i ne odgovara vam, bez da na taj ugrozite vezu. Jedino iskrenost i neuvijenost u komunikaciji mogu spriječiti gluhe telefone i pogrešno razumijevanje potreba partnera.

Trebate i poznavati svog partnera, tj. uložiti trud i zapamtiti koje mu ili joj je najdraže jelo, boja, kako pije kavu, a kako koktele, na koji način voli šnicle ili salatu ... Nije lako, ali vrijedi, jer će i vas ponekad partner iznenaditi nekim omiljenim stvarima na način koji ih obožavate. 

Uz sve to, nezgode i problemi mogu se prevladati i sve će krizne situacije vrlo brzo postati prošlost, samo ako obratite pažnju na svoje osjećaje i potrebe partnera. 

02.11.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh