« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
HE HE

Što sve vole muškarci?

Frendovi i sport - važni, ali ne i prvi!
Frendovi i sport - važni, ali ne i prvi! (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

sport

Muškarci vole mnoge stvari, iako bi se većina žena dala okladiti da zapravo vole samo sport i pivu s frendovima. Ipak, to nije tako, jer kad god se napravi neko istraživanje na tu temu, upravo su žene prva stvar koju će muškarci spomenuti.

Naravno, tu su i mame, koje su priča za sebe i stvarno nema puno muškaraca koji imaju potpuno normalno uređene odnose s majkom. U situacijama kad majke dolaze, gnjave i zanovijetaju postoje samo dva izlaza - možete se pomiriti sa situacijom i izvući najbolje iz nje, ili dati dragome ultimatum.

Nekima je pri vrhu liste (ili čak na prvom mjestu) posao. Nije da je posao nešto što baš svi obožavaju, ali često se događa da oduzima jako puno vremena i utječe na kvalitetu odnosa. Prije nego što počnete zanovijetati, razmislite je li odnos potrošenog vremena i zarade zadovoljavajući. 

Vjerojatno ne treba ni spominjati da su vrlo visokoi prijatelji. Rijetko koji muškarac nema neku ekipu koja će ga povremeno odvesti negdje gdje žena ne bi voljela, raditi stvari koje ona ne bi voljela da on radi. Ipak, savjet stručnjaka je jednostavan - pustite ga na miru, ne gadite mu prijatelje sve dok je sve u granicama normale.

I da, napokon, tu je toliko spominjani sport - žene, to je nešto što će većini muškaraca prestavljati neki ventil kroz koji će uspješno izbaciti frustracije. Stoga, taman to bilo i više puta tjedno po sat-dva, pustite ga da ode na svoj hakl, bit će mirniji i bolji.

20.08.2016. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh