« Žene
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Što sve muškarci rade zbog žena

Ne mislimo ovdje na ludosti koje bi trebale privući pažnju suprotnog spola, nego one male žrtve koje podnose kako bi bili uz osobu koja im se sviđa

Što sve ja neću napraviti zbog tebe ...
Što sve ja neću napraviti zbog tebe ... (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljen muškarac u stanju je napraviti razne stvari kako bi privukao pažnju osobe koja mu je zavrtjela mozak, no jednako tako će trpjeti neke stvari koje ne bi nikada da nije zaljubljen u svoju partnericu.

>> Kako muškarci znaju da su zaljubljeni >>

Recimo, dobar znak zaljubljenosti kad dođe u vaš stan koji je jako zagrijan, a on sjedi dobro obučen i ne prigovara, nego šutke trpi i znoji se. No, pritom neće propustiti priliku da vam namjesti svu elektroniku u kući i pokaže vam sve što niste znali, a mogli ste koristiti.

>> Kako se seksaju zaljubljeni muškarci >>

Stvarno zaljubljen muškarac neće se naljutiti kad kažete za nekog drugog muškarca da je zgodan - samo će okrenuti očima i praviti se kao da to niste rekli.

Muškarci, osim rijetkih iznimki, ne vole spajati ljude, to im je gnjavaža i poslije se osjećaju grozno ako nešto krene u krivom smjeru, no kad podrži vašu ideju spajanja njegovog frenda i vaše frendice, mora biti zaljubljen preko ušiju.

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

Na kraju, finalna potvrda zaljubljenosti - piše vam poruke. To muškarci pri zdravoj pameti ne rade - barem tako kažu ...

13.12.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh