« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
EHH ...

Što sve muškarci ne razumiju kod žena

S muškarcima je problem flertati, barem s većinom, jer je njima nježan dodir nešto što uopće ne primjećuje i misli da je slučajno, dok žene zapravo žele dati do znanja da vas zanima

Posljedica nerazumijevanja je obično - svađa
Posljedica nerazumijevanja je obično - svađa (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

flertanje

,

shvaćanje

Muškarci jednostavno ne razumiju žene, i to na više razina, no ako mislite da je to iz neke loše namjere, varate se - radi se samo o različitim prioritetima i pogledima na svijet.

Naime, osim što nekad ne mogu shvatiti jasno izrečene riječi misleći da žene zapravo misle nešto suprotno od onoga što izgovaraju, muškarci često ne mogu shvatiti niti dvosmislene rečenice, ma koliko jednostavne bile. 

Stvar je prilično jednostavna - kad muškarci to rade međusobno, nisu pretjerano suptilni i lako se da shvatiti stvarni smisao. No, kad žena krene u takav razgovor, ona misli da flerta i da to muškarac shvaća, dok njemu nije jasno zašto ona koristi te čudne riječi koje nemaju nikakvog smisla.

Ženama se često događa da pokušavaju dati do znanja da im je dosadno i da žele ići kući, no muškarci to shvaćaju krivo - oni misle da žena želi ići sama, dok se oni mogu ostati zabavljati koliko i do kada žele ... naravno, potpuno pogrešan zaključak.

Jednako tako, ženama je s muškarcima problem flertati, barem s većinom, jer je njima nježan dodir nešto što uopće ne primjećuje i misli da je slučajno, dok žena zapravo želi dati do znanja da je on zanima.

Ništa bolje neće proći niti kratki pogled prema muškarcu uz brzo odvraćanje, što muškarci tumače kao da nisu interesantni, dok žena misli da je vrlo jasno pokazala interes. 

Dakle, dečki, naučite nešto iz ovoga prije nego što bude prekasno ...

18.03.2016. 21:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh