« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
HMM ...

Što su nas o seksu naučili ove godine

Svake godine izlazi gomila istraživanja na temu seksa, a evo kojim su nas dostignućima počastili znanstvenici ove godine

Zanimljivosti o seksu kroz istraživanja
Zanimljivosti o seksu kroz istraživanja (Arhiva)
Više o

joga

,

seks

,

orgazam

,

seksualno uzbuđenje

,

najbolji seks

,

migrene

Protekla je godina ponovno bila plodna tlo za istraživanja na temu seksa, ponudivši nam razbijanje nekih mitova i otkrivanje zanimljivih činjenica koje do sada nisu bile toliko eksponirane.

Primjerice, jedna od važniji novosti je da povremena razdvojenost od partnera ima pozitivne učinke na učestalost seksa, jer se u danima kad su zajedno više igraju pod plahtama, čime ujedno mogu ublažiti migrene, kako su dokazali njemački znanstvenici. 

Stabilne veze i brakovi pokazuju se i dalje kao sjajna podloga za česti seks, unatoč svim mitovima, jer se takvi ljudi češće seksaju od, primjerice, prijatelja s povlasticama koji su postali jako popularni u zadnje vrijeme.

Kako bi se lakše i bolje uzbudili, znanstvenici preporučuju prakticiranje joge, a ako želite dovesti dragu do sigurnog orgazma, obratite pažnju na dane u sredini menstrualnog ciklusa kad je šansa najveća.

Za kraj, loša vijest za muškarce koji tvrde da im kondomi umanjuju užitak - istraživanje je pokazalo da se radi o mitu, jer je seks za oba spola s ili bez kondoma jednako dobar. Još ako se seksate četiri ili više puta tjedno, zarađivat ćete više od ostalih, stoga ne časite časa ...

11.12.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh