« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
MA DA!?

Što se ženama sviđa na muškarcima?

Fiziči izgled je važan, ma koliko mi šutjeli o tome, pa tako žene vole muškarce koji imaju skladno tijelo i indeks tjelesne mase 20.85

Kakav je to privlačan muškarac?
Kakav je to privlačan muškarac? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

Što se ženama sviđa na muškarcima? Pitanje staro koliko i čovjek, vjerojatno, ima i neke neuobičajene odgovore koje ne bismo očekivali. Za muškarce znamo da vole žele meke kože, savršenog tijela, duge kose i vitke linije, kod žena su favoriti malo drugačije složeni.

Muškarac mora barem malo podsjećati na zločestog dečka, koji je uvijek neka potisnuta fantazija, a to će najbolje napraviti poneki ožiljak na licu, leđima ili grudima. Ožiljci su simbol muške snage i opasnosti, a to žene vole.

Fiziči izgled je važan, ma koliko mi šutjeli o tome, pa tako žene vole muškarce koji imaju skladno tijelo i indeks tjelesne mase 20.85, pokazala su istraživanja. Znanstvenici vjeruju da se radi o podsvjesnoj želji za zdravim i plodnim muškarcem, no i mali trbuščić nije problem jer žene vole snažnije muškarce.

Noge su također važne, ali na potpuno obrnut način nego kod muškaraca. Naime, žene vole kraće i mišićave noge, pa to na neki način može objasniti fascinaciju nogometašima. 

Ipak, na kraju, glavni su favoriti žena dobri momci. Pristojnost, požrtvovost, nesebičnost i osjećajnost karakteristike su muškarca koje su žene u istraživanju opisale kao idealnog, pa razmislite malo o svemu što piše i prilagodite se ženskim fantazijama.

11.11.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh